Dragnea se simte "pirat" înainte de vizita la DNA (VIDEO)

Publicat: 12 11. 2017, 15:19
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Cu doar o zi înainte să se prezinte în fața procurorilor DNA pentru a fi audiat, Liviu Dragnea a declarat în fața tinerilor social-democrați că se simte ca "hăituit ca un pirat'

"La cum ne hăituiesc ăștia acum, zici că suntem pirați", a spus Liviu Dragnea în debutul discursului de la Congresul TSD de duminică.

Dragnea se simte "pirat" înainte de vizita la DNA

#DIRECT_ONE_3owzx7#

Această declarație a venit în contextul în care coloana sonoră a filmului "Piraţii din Caraibe"a putut fi auzit duminică la Congresul TSD de la Romexpo, între discursurile liderilor partidului.

La fel sa întâmplat şi în momentul în care la tribuna Congresului a fost invitat Liviu Dragnea, care şi-a început discursul întrebându-l pe liderul organizaţiei de tineret Gabriel Petrea: "Gabi, cum ai ales muzica asta?".

Luni, Liviu Dragnea este citat în fața procurorilor DNA pentru a fi audiat într-un dosar penale, informație confirmată chiar de către liderul PSD. (Detalii AICI).

Acesta nu a precizat dacă este chemat în calitate de martor sau de suspect, dar că nu exclude să treacă direct "în faza a doua”, dând de înțeles că ar putea fi pus sub învinuire.