Dragnea: PSD va vota pentru încuviințarea cererilor procurorilor privind cazul Elenei Udrea

Publicat: 26 10. 2015, 16:22
Foto: adevărul.ro

Liviu Dragnea, președintele PSD a declarat că partidul pe care îl conduce va vota în favoarea aprobării cererilor procurorilor privind cazul Elenei Udrea, ce va avea loc miercuri în Plenul Camerei Deputaților, informează Agerpres.

„Am discutat despre poziția partidului în ceea ce privește solicitările care au venit de la ministrul Justiției privind ridicarea imunității doamnei deputat Elena Udrea, precum și solicitările care au venit de la Parchet în acest sens. Poziția partidului este foarte clară: vom vota pentru aprobarea acestor cereri”, a afirmat Dragnea.

Acesta consideră că votul deputaților social-democrați trebuie să fie unul deschis.

„La Comisia juridică am înțeles că, din cei nouă membri prezenți în comisie din partea coaliției, doi au avut poziții, în discuțiile de acolo, împotriva aprobării acestei cereri. În schimb, atât timp cât ne-am asumat o poziție publică, atât eu, cât și partidul astăzi, nu văd de ce nu s-ar vota deschis, cu bilele la vedere, pentru ca toți să ne susținem și acolo la vot, efectiv, această poziție publică”, a încheiat președintele PSD.