Dragnea: Până la alegerile locale, e puțin probabil ca PSD să susțină pe altcineva în locul lui Zgonea, pentru că majoritatea deputaților sunt implicați în campanie (VIDEO)

Dragnea: Până la alegerile locale, e puțin probabil ca PSD să susțină pe altcineva în locul lui Zgonea, pentru că majoritatea deputaților sunt implicați în campanie (VIDEO)

Până la locale, e puțin probabil ca PSD să susțină pe altcineva la șefia Camerei Deputaților din motive administrative, a declarat liderul partidului, Liviu Dragnea. Acesta a mai precizat că atitudinea ambasadorului SUA la București față de Zgonea nu va schimba decizia social-democraților în privința acestuia din urmă.

Întrebat dacă, până la alegerile locale, PSD va susține pe altcineva pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților, Dragnea a răspuns: ”e puțin probabil dintr-un motiv administrativ. Majoritatea deputaților sunt foarte implicați în campanie și nu suntem foarte siguri că pot fi prezenți în plen când va fi votul”.

Liderul PSD s-a referit și la întâlnirea dintre Zgonea și ambasadorul american la București, Hans Klemm.

”A fost o vizită instituțională la președintele Camerei Deputaților. Au fost câteva lucruri curioase din punctul meu de vedere. De exemplu, au fost discuții despre legea achizițiilor publice. Curiozitatea este legată de faptul că domnul Zgonea nici nu a votat această legea, dar a vorbit despre ea și s-a lăudat cu ea”, a declarat Dragnea.
Întrebat dacă această vizită a lui Klemm este un mesaj că ambasada SUA la București susține menținerea lui Zgonea în funcție, liderul PSD a răspuns: ”Nu știu să fie vreun membru al ambasadei SUA membru PSD. Nu știu să fi fost un mesaj de susținere, dar nu are importanță. Ce am hătărât nu se schimbă”.

Dragnea: Până la alegerile locale, e puțin probabil ca PSD să susțină pe altcineva în locul lui Zgonea

#DIRECT_ONE_edh8io#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`