Dragnea nu crede că Mihai Tudose este ofiţerul acoperit care vrea să preia puterea în PSD

Dragnea nu crede că Mihai Tudose este ofiţerul acoperit care vrea să preia puterea în PSD

Liviu Dragnea nu crede că Mihai Tudose este ofiţerul acoperit care vrea să preia puterea în PSD. Dragnea recunoaşte însă că afirmaţiile lui Victor Ponta l-au pus pe gânduri. Liderul social-democrat susţine că toţi care au informaţii în acest sens ar trebui să dea explicaţii în faţa comisiilor de control asupra serviciilor din Parlament, informează B1 TV.

”Pot fi membri nu numai în PSD, şi în alte partide, care, de-a lungul anilor, ocupând diverse poziţii publice guvernamentale, au relaţionat în mod instituţional cu serviciile, dar de aici până la a spune că unul din ei este ofiţer acoperit mie mi se pare cale lungă. Eu sper să nu fie aşa pentru că ar fi foarte grav. Nu mă interesează că e vorba de Zgonea, de Tudose sau de altcineva. În primul rând, Mihai Tudose nu cred că e”, a declarat liderul PSD.

Liviu Dragnea susține că afirmaţiile lui Ponta despre ofiţerii acoperiţi din PSD sunt grave. Liderul social-democrat afirmă că fostul premier ar trebui să dea explicaţii în faţa comisiilor din Parlament: ”Am citit și eu ce a zis Victor. Dacă are informații să le dea. Eu cred că Georgian Pop şi ceilalţi preşedinţi de comisii de control asupra serviciilor SRI, SIE şi altele ce mai sunt pe la Interne, pe la Armată, să-i cheme acolo pe toţi cei care au informaţii pentru că doar pe declaraţii publice nu ştiu ce poţi face. Astea sunt afirmaţii destul de grave”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`