Dragnea: Moțiunea de cenzură este ultima armă. Premierul decide dacă vrea să păstreze membri în Cabinet care nu performează (VIDEO)

Dragnea: Moțiunea de cenzură este ultima armă. Premierul decide dacă vrea să păstreze membri în Cabinet care nu performează (VIDEO)

Liviu Dragnea a susținut că nu vede o problemă în faptul că premierul Dacian Cioloș a schimbat mai mulți prefecți, ci în faptul că unii dintre cei noi numiți s-au dovedit a fi foști membri PNL sau persoane susținute de PNL.

”E atributul guvernului ( să schimbe prefecți). Am înțeles că domnul Cezar Preda a susținut că urează succes prefectului propus de PNL. A fost o declarație publică. Acum să spună domnii Cioloș și Tobă.

Faptul că au schimbat 19 prefecți nu e o problemă, dar au ieșit la iveală situații în care erau foști membri PNL sau asumați de PNL, fapt ce crează o problemă premierului, care trebuie să răspundă rapid. Așteptăm să vedem dacă răspunde”, a mai afirmat Liviu Dragnea.

Acesta a reamintit că, în opinia sa, unii dintre membrii Cabinetului nu se ridică la nivelul funcțiilor, deci ar trebui schimbați.

”Premierul decide dacă vrea să păstreze membri în Cabinet care nu performează. Eu mi-am făcut datoria cu bunăcredință să-i aduc aminte că unii nu performează”, a susținut Dragnea.
Întrebat dacă ia în calcul introducerea unei moțiuni de cenzură, acesta a răspuns: ”moțiunea de cenzură este ultima armă, cu care nu ne jucăm. Moțiunea însemană posibila cădere a guvernului și instabilitate”.

Dragnea: Moțiunea de cenzură este ultima armă.

#DIRECT_ONE_gaxvlo#

Despre desemnarea lui Ludovic Orban drept candidatul PNL pentru Primăria Generală, liderul PSD a susținut că această candidatură îi avantajează pe social-democrați.
”Candidatura nu că ne bucură, dar ne avantajează. E un contracandidat serios. Îl luăm în serios fără discuție”, a precizat Liviu Dragnea.

Acesta a mai suținut că PSD va veni curând cu propunerea sa pentru Primăria Capitalei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`