Dragnea: Claudiu Manda a înjurat un cetățean pentru că a fost provocat. Rog colegii să fie atenți pentru că este foarte greu să rabde, să primească lecții de la anumiți oameni (VIDEO)

Publicat: 14 12. 2015, 17:56

Deputatul PSD Claudiu Manda a înjurat un român pentru că a fost provocat, a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea. Totuși, acesta a precizat că gestul colegului său este unui regretabil.

”Codul de conduită, pe care îl știu foarte bine, vorbește despre astfel de comportamente și astfel de limbaj în manifestări publice. Am înțeles că domnul Manda a explicat într-un comunicat că a fost o discuție privată, pe care domnul a ales să o facă publică. Am înțeles că a fost provocat foarte mult și a primit injurii ce nu pot fi reproduse și pe care le-a văzut și fiul său. Își va cere scuze și îmi va explica mânie de ce a reacționat așa. Oricum, este un gest regretabil.

Rog colegii să fie atenți pentru că este foarte greu să rabde, să primească lecții de la anumiți oameni, dar trebuie să rabde. Vor mai fi provocați de oameni care sunt etalon de civism și comportament”, a susținut liderul PSD.

Dragnea, despre reacția lui Claudiu Manda

#DIRECT_ONE_0weu5y#

Acesta a mai precizat că sunt structuri în partid care vor reacționa.

Claudiu Manda, deputat PSD şi şef al organizaţiei de Dolj a partidului, s-a apucat de înjurat ca la uşa cortului, după ce un român din Diaspora a criticat PSD-ul. Alesul admite că e posibil să fi sărit calul, dar acuză că nici românul plecat în Marea Britanie nu s-a abţinut de la înjurături. (Detalii AICI)