Dragnea, atac la tehnocrați: 11 decembrie, dată aleasă pentru a nu veni cetățenii la vot. Guvernul nu beneficiază de încredere de a lăsa moștenire buget pe 2017 (VIDEO)

Dragnea, atac la tehnocrați: 11 decembrie, dată aleasă pentru a nu veni cetățenii la vot. Guvernul nu beneficiază de încredere de a lăsa moștenire buget pe 2017 (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre planurile pe care partidul în fruntea căruia se află, în contextul alegerilor parlamentare care se apropie, despre alegerea datei de 11 decembrie pentru desfășurarea alegerilor respective, precum și despre atribuțiile și încrederea de care beneficiază Guvernul lui Dacian Cioloș.

"Toți colegii mei s-au implicat și, începând de luni, o să am o întâlnire cu fiecare reprezentant de organizație și cu parlamentarii PSD din județele respective pentru a face o primă discuție pentru listele de candidați, urmând ca în perioada imediat următoare, fiecare dintre cei care mai vor să aducă idei, să le aducă la partid și să se implice în asta", a declarat liderul social-democrat.

Dragnea, atac la tehnocrați: 11 decembrie, dată aleasă pentru a nu veni cetățenii la vot

#DIRECT_ONE_frh27e#

"Despre data alegerilor nu am discutat, consider că este o greșeală a Guvernului. Alte voci spun că nu e o greșeală și că e o decizie care are ca scop să vină la vot cât mai puțini oameni. Temerea noastră este că în 11 decembrie este un risc mai mare (să nu vină cetățenii la vot – n.r.) pentru că e vremea rea. Mi-a zis cineva că Guvernul intenționează să vină cu proiectul de Guvern în această toamnă. Sper să nu uite limitele mandatului pe care l-a avut. Guvernul actual nu poate beneficia de încrederea de a lăsa moștenire un buget pentru anul viitor", a adăugat Dragnea.

"Eu știu că a făcut presiuni foarte mari PNL, știu că cei doi copreședinți au fost foarte fermi și au presat foarte mult ca data alegerilor să fie 11 decembrie. Eu ceea ce i-am spus și lui Dacian Cioloș, 27 noiembrie mi se părea o dată firească penru că în luna decembrie românii să se ocupe de sărbători", a indicat acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:09 - O explozie nucleară ar putea salva Pământul de un asteroid de mari dimensiuni, spun oamenii de știință
19:08 - Florian Bodog îl contrazice pe Cîțu: Nu are nicio credibilitate. Eu nici nu cred că există o astfel de decizie. Probabil că o fi visat rău azi noapte (VIDEO)
18:52 - Care sunt cele mai frumoase cinci destinații de vacanță pe timp de toamnă. Câteva sunt foarte aproape de România
18:49 - Radu Miruță, despre decorarea lui Aurelian Bădulescu: O degradare a semnificației decorațiilor din partea Președintelui. Iohannis pare că își depășește recordurile de penibilitate în fiecare zi (VIDEO)
18:36 - Dani Oțil, uimit de ce se întâmplă în noul sezon Power Couple: „Mă uit la prima probă și nici nu îmi vine să …”
18:30 - Mesajul lăsat de bărbatul suspectat că a încercat să îl asasineze pe Donald Trump. Îi îndemna pe alții „să ducă treaba la capăt” și oferea și o recompensă
18:07 - Marcel Boloș: Nu s-a pus problema să lucrăm la impozitul progresiv. Rămânem cu cota unică, care știm că a produs mult bine pentru toți românii (VIDEO)
18:04 - Ce trebuie să facem de fiecare dată când tăiem o ceapă. Trucul simplu și ingenios care ne scapă de o mare problemă
17:57 - „Cadoul” care l-a costat 73.000 de lei pe un pensionar din Bacău. Metoda folosită de cele trei femei, care l-au lăsat pe bătrân fără bani
17:45 - Nicolae Ciucă: Marea Neagră trebuie să rămână liberă și deschisă. Am cerut o strategie a SUA