Dragnea: Am auzit că Ordonanțele ar fi făcute pentru mine. Nu mă interesează! Oricum mie mi se pot face dosare unul după altul (VIDEO)

Dragnea: Am auzit că Ordonanțele ar fi făcute pentru mine. Nu mă interesează! Oricum mie mi se pot face dosare unul după altul (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat că Ordonanțele de Urgență controversate nu sunt făcute pentru el și că oricum nu-l interesează deoarece ”sistemul” poate oricând să-i facă noi și noi dosare.

”Eu aștept de la Guvern ceva. Când au de gând să facă ceva, să fie hotărâți, limpezi și foarte, foarte exacți și riguroși. Aștept să văd dacă iau decizii.

Am auzit că se discută că (Ordonanțele) sunt făcute pentru mine. Nu mă interesează! Oricum mie mi se pot face dosare unul după altul. Nu mă îmbăt cu apă rece că se dau Ordonanțe pentru mine și o să mă scape sistemul din mână.

Sunt obiective asumate în campanie privind drepturile și libertățile omului, accesul la justiție. E vorba de o abordare serioasă în domeniu, e vorba și de protecția judecătorilor pentru a nu mai putea fi influențați, de ridicarea calității infrastructurii judecătorești. Asta ne interesează în primul rând.

Nu am auzit pe nimeni să critice când s-a adoptat zeci de OUG privind Codurile, contrar Constituției, și s-au mărit pedepsele”, a declarat Dragnea.

Dragnea: Am auzit că Ordonanțele ar fi făcute pentru mine. Nu mă interesează!

#DIRECT_ONE_p569r9#

Întrebat dacă și după o eventuală adoptare a acestor Ordonanțe își va asuma responsabilitatea pentru ce face Guvernul, așa cum a promis la început, acesta a răspuns: ”am spus eu că sunt negative (Ordonanțele)? Mai important decât să nu iei o decizie e să iei o decizie. La un moment dat trebuie să iei o decizie. Eu îmi asum responsabilitatea”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`