Dosar de politician: Contractele șefului direcției regionale a Finanțelor Publice, Vasile Țibre. Tunuri de milioane de euro (VIDEO)

Publicat: 17 02. 2015, 17:58

Astăzi vorbim despre o familie de bogătași tocmai de la Brașov. Povestea îl are în centru pe Vasile Țibre, directorul executiv al direcției regionale a finanțelor publice, mai exact, cel care îi conduce pe toții agenții care verficiă activitatea firmelor.

Țibre este prieten cu baronul PNL Aristotel Căncescu, cu șeful PSD Brașov Constantin Niță, dar și cu primarul Brașovului, George Scripcaru.

Soția lui Țibre, Angela Țibre și fiul său Florin dețin societatea de construcții de drumuri Euro Strada SRL. Ca orice firmă care asfaltează, Euro Strada SRL are contracte directe cu Statul. E vorba despre contracte de peste 35 de milioane de euro în ultimii 7 ani.

 În 2011, primarul Brasovului, baronul George Scripcaru a îmbogățit și el familia Țibre cu un contract de circa 5 milioane de euro destinat reălizarii unor drumuri de acces în oras.

Domnule ministru Vâlcov, trimiteți corpul de control la Brașov, că directorul Țibre a luat-o razna și îl paște un dosar la DNA!

Dosar de politician: Contractele lui Vasile Țibre cu statul