Dosar de Politician: Băluță, primarul "care nu este" la Sectorul 4. Clanurile interlope se bat pe moștenirea lui Piedone (VIDEO)

Publicat: 10 12. 2015, 20:40

O sa vorbim astăzi despre primarul Cristian Popescu Piedone și despre încrengăturile politice de la Primăria Sectorului 4. Vom vorbi și despre clanuri interlope și crima organizată.

Așadar, cu lacrimi de crocodil, primarul Piedone și-a anunțat retragerea din politică. Piedone este fericit că a scăpat din pușcarie… deocamdată. În locul lui Piedone a fost numit primar de sector PSD-istul Daniel Băluță. Acest nou primar, Daniel Băluță, a ținut să anunțe public că nu are nicio legătură cu Piedone și că va face verificări în interiorul primăriei sectorului 4 după tragedia de la Colectiv. Băluță nu a făcut nimic, totul fiind o piesă de teatru ieftină, asta pentru că noul primar Bîluță este de fapt scula inventată de Piedone.

Documentele mele arată că Daniel Băluță a fost adus la sectorul 4 și promovat inițial de Piedone în funcția de viceprimar, deorece a fost partener de afaceri cu fiul său. Băluță și Vlad Popescu, fiul lui Piedone, s-au asociat în anul 2009 în firma SC Level Ten SRL. Fiul lui Piedone avea doar 20 iar pe atunci Daniel Băluță era un simplu medic stomatolog. Piedone l-a luat pe Daniel Băluță sub aripa sa protectoare și l-a infiltrat tocmai în PSD; Piedone controla de fapt toate partidele politice din sector. Interesele de afaceri și combinațiile de la Primaria Sectorului 4 sunt uriașe și depindeau de Piedone și de directorii săi din primărie.

Însă, odată cu plecarea lui Piedone, s-a instalat haosul iar fiecare director, consilier local sau șmecher din primarie vrea să mănânce câte o bucată din tortul lăsat de Piedone. Și uite așa, la masă pe care stă tortul lui Piedone s-a așezat și lumea interlopa din Capitală. Interlopii fac afaceri grele în Sectorul 4 dar Piedone nu le-a dat niciodată puterea absolută. Este de notorietate publică faptul că în sectoarele 6 și 4 din București partidele politice și-au făcut campanie electorală cu ajutorul clanurilor interlope.

Nefericitul primar Baluță a intrat sub protecția unui personaj pe nume Florian Puiu. Acest Puiu este aparent un consilier local PSD la sectorul 4 și deci este teoretic coleg de partid cu primarul Băluță. În 2013 însă, Florian Puiu a fost adus la audieri într-un dosar de crimă organizată alături de membrii clanurilor interlope Sportivii şi Cămătarii. Atunci, presa relata că procurorii DIICOT au pus sub acuzare peste 100 de membri ai celor două grupări care stăpânesc afacerile necurate din Sectorul 4.

Florian Puiu nu a fost arestat deocamdată deși relațiile sale cu Nicuşor Dumitrescu – zis Bibiloi sunt de notorietate. Acest Bibiloi este unul din locotenenţii clanului Sportivilor condus de Cristian Roşca. Florian Puiu a participat, în 2010, la nunta lui Bibiloi; în 2013, Bibiloi a fost arestat.

Surse din primaria sectorului 4 susțin că Florian Puiu a devenit de facto noul primar iar Daniel Băluță execută doar ordinele acestui individ apropiat al lumii interlope; Puiu controlează și majoritatea din consiliul local al sectorului. Pentru a întelege ce fel de personaj este acest obscur Florian Puiu, este suficient să-i citim declarația de avere: prietenul interlopilor nu are niciun venit, niciun salariu, niciun loc de muncă înafara de indemnizația de consilier local.

El deține o avere halucinantă: Florian Puiu a declarat de-a lungul timpului că deține 495 de hectare de teren arabil în Ilfov, 25 de hectare în Prahova, un hectar în Giurgiu şi 5.000 de metri pătraţi în Mangalia. Între timp, Puiu a vândut câteva sute de hectare. Consilierul PSD mai deţinea două vile în Bucureşti, două apartamente plus o mașină Ferrari, pe care a vândut-o cu 80 de mii de euro. Puiu a mai declarat că deține ceasuri în valoare de circa 200 de mii de euro, pe care la fel le-a vândut, în final păstrând doar un ceas de aur estimat tot la 80 de mii de euro.

Cam acesta este personajul care conduce mai nou Primaria Sectorului 4. Piedone este un adevărat intelectual în comparație cu acest Florian Puiu, omul clanului Sportivilor.

În final, ca să păstrăm atmosfera interlopă de la sectorul 4, îi oferim o dedicație muzicală lui Liviu Dragnea, președintele PSD. În imagini este tocmai Florian Puiu, adevăratul primar PSD de la Sectorul 4 la o nuntă de interlopi. Audiție placută dl Dragnea și baftă la procesul penal.

Dosar de Politician: Cine este urmașul lui Piedone la Primăria Sectorului 4