Dorin Bădulescu (PMP): „În nebunia electorală ar emite orice idee, orice aberație, numai să mai ia niște voturi” (VIDEO)

Publicat: 16 10. 2024, 16:58
Actualizat: 16 10. 2024, 16:59
Sursa foto: Pixabay.com

Președintele PMP Bacău, Dorin Bădulescu, a criticat în emisiunea Politica zilei intenția Guvernului de a plafona adaosul comercial și pe lanțul de procesare. Acesta a spus că măsura nu va face altceva decât să elimine economia de piață.

“Când discutăm despre un întreg sector, discutăm de o chestiune extrem de gravă. Ne întoarcem în Comunism. Numai în Comunism aveam prețuri plafonate și măsuri staliniste, ca să zic așa.

E adevărat că în nebunia electorală ar emite orice idee, orice aberație, numai să mai ia niște voturi. Este pur făcută în scop electoral ca să ce?

După ce că agricultorii și fermierii se chinuie de la an la an vin și cu paleașca asta pe lanțul de producție ca să îi omori.

De unde știe statul român care sunt costurile mele de producție și dacă sunt rentabile? Poate îmi pun o marjă de profit mai mare pentru că anum trecut am pierdut o grămadă d ebani din agricultură”.