Donald Trump Jr. vine la București în septembrie. Măsuri maxime de securitate. Posibilă implicare a lui Adrian Thiess, expert în crearea de evenimente de mare profil în regiune

Donald Trump Jr. vine la București în septembrie. Măsuri maxime de securitate. Posibilă implicare a lui Adrian Thiess, expert în crearea de evenimente de mare profil în regiune
Sursa foto: Hepta - Face to Face / face to face

Omul de afaceri Donald Trump Jr, fiul candidatului republican la prezidențialele americane, Donald Trump, va veni în București luna viitoare, în cadrul unui turneu în trei țări din Europa de Est. Măsuri maxime de securitate au fost luate pentru eveniment. Sursele Comisarul notează că anunțul oficial urmează să fie făcut săptămâna viitoare.

Donald Trump Jr a fost recent în Ungaria, unde a vorbit despre alegerile prezidențiale din Statele Unite și despre politica globală. Artizanul vizitei lui Trump Jr în țara vecină a fost Adrian Thiess, expert în crearea de evenimente de mare profil în regiune cu unii dintre cei mai importanți lideri publici. Thiess a fost și unul dintre principalii consilieri de campanie ai multor personalități politice din România și consultant de afaceri implicat în investiții majore în țara noastră.

Cine e Adrian Thiess, omul care l-a adus pe Donald Trump Jr în Ungaria

Adrian Thiess este un expert în crearea de evenimente de mare profil în România și regiune cu oameni influenți precum de ex. Mihail Gorbaciov, fostul președinte al Uniunii Sovietice, Richard Haass, președintele Consiliului pentru Relații Externe, Etienne Davignon, președintele Grupului Bilderberg, George Friedman, președintele Stratfor, Betsy Myers, COO Obama pentru America, generalul Michael Hayden, Fost director NSA și CIA, Sir Tim Berners Lee, inventatorul World Wide Web, Jimmy Wales, fondatorul Wikipedia, Brad Parscale, managerul de campanie al președintelui Trump pentru 2020, co-fondatorul Tesla Martin Eberhard și alții.

În domeniul sportului, a fost omul care a promovat meciul lui FC Barcelona din România cu Dinamo București, dar și promotorul Turului European cu Paris Saint Germain 2019 în Germania. El a organizat primul eveniment cu Superstarul Snooker Ronnie O’Sullivan din România și, după aceea, al doilea cel mai important eveniment global de snooker după Crucible, European Masters. În 2022, a organizat Superbet International Cup cu Borussia Dortmund, Fiorentina și Rapid în prima ediție.

Adrian Thiess a fost și unul dintre cei mai tineri consilieri personali ai Președintelui României, Ion Iliescu, la doar 24 de ani. Are cetățenie germană și română și locuiește în Baden-Baden Germania și București, România.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`