Donald Trump, ”dezamăgit” de Obama: Președintele SUA nu i-a prezentat documentele și cererea pentru pașaport pe care le cerea miliardarul (VIDEO)

Publicat: 02 11. 2012, 16:51
Miliardarul Donald Trump s-a arătat dezamăgit de Barack Obama, după ce în urmă cu o lună a spus că va dona cinci milioane de dolari oricărei organizații aleasă de acesta dacă președintele american îi va...

Miliardarul Donald Trump s-a arătat dezamăgit de Barack Obama, după ce în urmă cu o lună a spus că va dona cinci milioane de dolari oricărei organizații aleasă de acesta dacă președintele american îi va arăta documente oficiale din timpul facultății și cererea pentru pașaport.

Mogului a spus, în cadrul unui clip încărcat pe rețeaua de socializare Facebook, că este ”foarte foarte trist”.

”Tot ce trebuia președintele să facă era să prezinte niște documente simple, niște hârtii simple, câteva pagini și ar fi obținut cinci milioane de dolari pentru orice organizație de caritate. Fie că era Wounded Warriors, fie că era Societatea Americană pentru Cancer sau chiar rudele victimelor atacului din Benghazi, care cred că ar fi meritat, președintele a decis că nu o va face”, anunță Trump, citat de Politico. 

În urmă cu o lună, Trump a făcut acest anunț, sublinind că Obama este ”cel mai puțin transparent președinte din istorie”.

În utma supozițiilor sale, Barack Obama a făcut public, prin intermediul președinției, certificatul său de naștere pentru a demonstra că are cetățenie americană.

”Mai mult, el a făcut tot contrariul. A cheltuit milioane de dolari pentru a-și ține ascunse documentele. Lipsă totală de transparență. Cândva, aceste hârtii vor fi făcute publice și lumea va spune că Trump a avut dreptate”, a conchis mogului.
 

Trump dezamăgit de ”lipsa de transparență” a lui Obama

http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1

Embed: