Dominic Fritz: O să îmi asum o candidatură pentru preşedinţia USR la următorul congres

Dominic Fritz: O să îmi asum o candidatură pentru preşedinţia USR la următorul congres
Foto: Dominic Fritz / Facebook

Dominic Fritz, proaspăt câștigător al unui nou mandat de primar al Timișoarei, a anunțat luni că își va asuma o candidatură la președinția USR în cadrul următorului congres al partidului.

Ce a spus Dominic Fritz

Primarul Timișoarei a vorbit despre situația din USR, luni, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

„O să îmi asum o candidatură pentru preşedinţia USR la următorul congres. Voi propune un nou birou naţional, o nouă conducere colectivă a acestui partid, cu mine ca preşedinte, şi dacă voi primi susţinerea pentru această misiune grea, dar frumoasă, o voi accepta”, a declarat Dominic Fritz.

Cătălin Drulă anunțase un congres pentru numirea unui nou președinte al USR

Liderul USR a anunțat, luni, după rezultatul „sub așteptări” de la alegeri, că va fi organizat un congres pentru numirea unui nou președinte al partidului.

„Organizăm alegeri în cel mai scurt timp. Avem un sistem în care este votul tuturor membrilor. Așa e în statutul nostru, se poate organiza online. Trebuie să avem o discuție în Biroul Național după această conferință, să stabilim un calendar. Din momentul în care noul președinte preia mandatul va fi acolo. E un timp scurt, o săptămână-două (…). Avem în USR oameni și lideri puternici care au dovedit că se pot bate cu PSD și cu PNL. Mă gândesc la Dominic Fritz, care a câștigat decisiv în Timișoara”, a declarat Cătălin Drulă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:55 - Volodimir Zelenski spune că le va prezenta aliaților „Planul Victoriei” pentru „un final just al războiului cu Rusia”. Reuniune la Baza Ramstein din Germania
19:10 - Accident violent pe Valea Oltului. O tânără a murit și alte două persoane au fost rănite
18:51 - Horoscop Alina Bădic săptămâna 6 – 12 octombrie 2024. O conexiune specială cu elemente de destin (VIDEO)
18:44 - Îl va primi în sfârșit Mircea Cărtărescu?
17:21 - Obiect vechi de 3.000 de ani, găsit într-o pădure din România: „Erau produsele de top ale perioadei”
16:57 - Donald Trump revine la Butler, pentru un nou miting în locația în care a supraviețuit tentativei de asasinat din iulie: „Îndeplinesc o promisiune”
16:41 - Marcel Ciolacu, o nouă vizită în localitățile afectate de inundații: Se lucrează intens la refacerea infrastructurii. Până pe 1 noiembrie vom transmite Comisiei Europene evaluarea tuturor pagubelor (FOTO, VIDEO)
16:12 - Nicolae Ciucă: Sunt mândru de modul în care PNL, împreună cu voluntari și ONG-uri, a sprijinit comunitățile din Suhurlui și Costache Negri, afectate de inundații (FOTO)
15:55 - Ludovic Orban: Primul și cel mai important angajament pe care mi-l iau ca președinte este ca în România să existe o democrație autentică
15:31 - Ludovic Orban: Am intrat în competiția pentru funcția de președinte al României cu voința de a câștiga, de a da izbânda de care are nevoie România pentru a reveni pe drumul drept