Dominic Fritz, despre recalcularea pensiilor: „Ne-au promis respect pentru pensionari și vedem acum o lipsă de respect pentru o mare parte dintre români”

Publicat: 30 08. 2024, 16:25
Actualizat: 30 08. 2024, 16:26
Dominic Fritz, primarul USR al Timișoarei. Sursa foto: Dominic Fritz / Facebook

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a criticat dur într-o intervenție pentru emisiunea Politica zilei, cu Ioana Constantin, noua lege a pensiilor, precizând că guvernul PSD-PNL a dat o lege proastă din punct de vedere tehnic fără să știe cum o să plătească pentru ea:

“E cum suntem obișnuiți de la acest Guvern PSD-PNL, de obicei se întâmplă întotdeuna fix opusul din ce ne promit. Ne-au promis stabilitate am primit cea mai mare inflație din Europa, ne-au promis că sunt adultul în cameră vedem acum ceva ce din punct de vedere tehnic e prost, nu știu să guverneze.

Ne-au promis respect pentru pensionari și vedem acum o lipsă de respect pentru o mare parte dintre români. Vedem din nou și din nou că au anunțat o lege, au adoptat o lege fără să o gândească până la capăt, fără să vadă cu adevărat toate implicațiile, fără să știe cum o să plătească pentru ea. Nu se știe cum se va plăti pentru că nu au tăiat pe de altă parte niște pensii speciale sau altfel au creat spațiu în guvern.

Suntem în filmul pe care îl vedem din nou că o lege are efecte proaste și încep alte legi care să corecteze și care să creeze alte inechități”.