Doi parlamentari de la Chișinău s-au luat la bătaie în ședința de plen

Publicat: 08 11. 2012, 14:30
Deputatul comunist Iurie Muntean și liberal-democratul Alexandru Cimbriciuc au fost implicați într-o altercație în cadrul şedinţei în plen de joi a parlamentului de la Chișinău, informează Unimedia. Inciden...

Deputatul comunist Iurie Muntean și liberal-democratul Alexandru Cimbriciuc au fost implicați într-o altercație în cadrul şedinţei în plen de joi a parlamentului de la Chișinău, informează Unimedia.

Incidentul s-a produs în contextul unor polemici dintre comunişti şi liberal-democraţi privind cheltuielile pentru deplasările peste hotare ale premierului Vlad Filat.

Cimbriciuc a declarat că Iurie Muntean, care este secretarul executiv al Partidului Comuniştilor, l-ar fi înjurat pe un coleg de partid. El l-a îmbrâncit, după care Muntean l-a lovit cu pumnul. Cei doi au fost despărţiţi de alţi deputaţi.

Recent, Iurie Muntean l-a îmbrâncit şi pe prim-vicepreşedintele parlamentului Vlad Plahotniuc, de asemenea în timpul unei şedinţe în plen, în urma unui schimb de replici. Acum câţiva ani el l-a lovit pe actualul ministru adjunct de externe Andrei Popov, pe atunci deputat.

VEZI întreaga scenă AICI