"Din suita de imbecilități piramidale ale conducerii PNL". Paleologu: I-am avertizat asupra erorilor pe care le fac și au cerut excluderea mea din partid

Publicat: 09 06. 2016, 17:18

Theodor Paleologu continuă seria criticilor aduse colegilor săi din PNL. Deputatul liberal este de părere că partidul nu mare are nicio șansă sub conducerea actualilor șefi, Alina gorghiu și Vasile Blaga.

Propus spre excludere din partid, la Biroul Politic Naţional, Paleologu a scris joi pe Facebook că această inițiativă a șefilor PNL face parte din" suita de imbecilități piramidale" ale acestora.

"Din suita de imbecilități piramidale ale conducerii PNL nu putea lipsi și excluderea singurului om care a prevăzut exact ce se va întîmpla, care a avertizat non-stop asupra erorilor și derapajelor, care poate opri hemoragia și degringolada partidului în București. Singurul totodată care e pe bune liberal și are în genealogia sa o droaie de fruntași liberali -miniștri, primari, deputați și senatori- încă de la fondarea partidului în 1875. Autorii dezastrului din capitală rămîn toți în funcție: Gorghiu, Blaga, Bușoi, Atanasiu, Cezar Preda. Ei au dat Bucureștiul pe mîna PSD-ului. Și vor duce PNL-ul sub 8% în București, cu consecințe evidente pentru rezultatele din tot restul țării", a scris Paleologu pe pagina sa de socializare.

Totodată, acesta a răspuns și câtorva întrebări ale internauților. Theodor Paleologu scrie la comentarii că, în opinia sa, reprezentanţii Uniunii Salvaţi BucureştiulClotilde Armand şi Sergiu Moroianu sunt nişte oameni minunaţi şi adaugă că îi cunoaşte personal.