Din culisele dezbaterii electorale: Gabriela Firea și Robert Turcescu s-au ignorat complet în momentul în care s-au întâlnit pe holurile platourilor (VIDEO)

Din culisele dezbaterii electorale: Gabriela Firea și Robert Turcescu s-au ignorat complet în momentul în care s-au întâlnit pe holurile platourilor (VIDEO)

Două dezbateri electorale în 3 ore. Un adevărat maraton al proiectelor prezentat în platoul Ştirilor B1 Tv. Dacă Robert Turcescu, candidatul PMP la primăria Capitalei a ţinut să-i adreseze întrebări contracandidatei sale din partea PSD, Gabriela Vrânceanu Firea prin intermediul camerelor de filmat, în momentul în care cei doi s-au întâlnit pe holurile platourilor s-au ignorat complet.

Înainte de confruntare, Gabriela Vrânceanu Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei a sărbătorit ziua de naştere a unuia dintre oamenii care se ocupă de campania sa electorală. A stat apoi de vorbă cu susţinătorii săi, strânşi în faţa sediului B1 Tv. Şi-au făcut poze cu oamenii după care s-a retras în zona de protocol.

Din culisele dezbaterii electorale

#DIRECT_ONE_1d7uqv#

Între timp, dezbaterea electorală la care au participat Robert Turcescu, candidat PMP la primăria Capitalei şi Bogdan Diaconu, candidat PRu la primăria Bucureştilor lua sfârşit. Chiar dacă i-a lăsat pe masa din platoul Ştirilor un dosar şi i-a adresat întrebări doar prin intermediul camerelor de filmat, Robert Turcescu n-a ezitat să dea ochii cu candidata PSD.

Cei doi s-au ignorat, după care Gabriela Vrânceanu Firea a părăsit încăperea.

La scurt timp şi-au făcut apariţia şi Nicuşor Dan, candidatul USB la primăria Capitalei şi Cătălin Predoiu, candidat din partea PNL la primăria Bucureştilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`