Diana Tușa, în urma excluderii din PNL: Regret că un președinte PNL a ajuns să folosească cuvântul ”igienizare”

Publicat: 27 05. 2013, 17:56

În urma excluderii din Partidul Național Liberal, Diana Tușa a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre motivele pentru care Crin Antonescu și ceilalți membri ai Partidului Național Liberal le-au invocat pentru excluderea sa din partid.

Potrivit acesteia, Antonescu, în timpul ședinței PNL, referindu-se la o procedură de vot, a vorbit despre ”igienizare”.

Aș vrea să își exprim tristețea și regretul pentru că am ajuns să trăiesc faptul ca un președinte al PNL să folosească cuvântul ”igienizare” atunci când s-a referit la o procedură de vot”, a afirmat Tușa.

Hitler a igienizat societatea germană cu gaze într-o anumită perioadă a istoriei”, a clarificat Andrei Chiliman, în cadrul aceleiași conferințe de presă.

Diana Tușa a enumerat și motivele excluderii sale din partid.

Între acuzațiile care ne-au fost aduse astăzi, în delegația permanentă s-au numărat: apartenența la un alt partid sau doctrină, ceea ce este o munciună pentru că de 15 ani fac parte dintr-un singur partid și anume, Partidul Național Liberal. În ceea ce privește ONG-ul pe care, alături de alte câteva persoane l-am inițiat, este doar o organizație non-guvernamentală”, a precizat Tușa.

Potrivit fostului liberal, aceasta a fost acuzată că a criticat activitatea anumitor miniștri liberali.

Dintre acuzele care mi-au fost aduse a fost aceea că am avut curajul de a critica miniștri liberali, mai precis activitatea acestora.  Acesta este rolul parlamentarului, de a trage de mână membrii Guvernului, atunci când aceștia greșesc sau nu acționează așa cum ar fi trebuit să acționeze”, a declarat Diana Tușa.
 

Declarații Diana Tușa, în urma excluderii din PNL

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: