Diana Stoica (USR): Nici PSD-ul, nici PNL-ul nu s-au ținut de cuvânt când au intrat la guvernare

Diana Stoica (USR): Nici PSD-ul, nici PNL-ul nu s-au ținut de cuvânt când au intrat la guvernare
Deputata USR Diana Stoica. Sursa foto: Diana Stoica / Facebook

Deputata USR Diana Stoica a declarat duminică seara în emisiunea Special B1 că PSD și PNL nu s-au ținut de cuvânt când au intrat la guvernare și când au susținut că nu vor crește taxele românilor:

“Pare că PNL nu știa nici că școala începe în septembrie, ceea ce știu toți românii de ani de zile. Nici PSD-ul, nici PNL-ul nu s-au ținut de cuvânt. Când au intrat la guvernare au spus că nu o să crească taxele. Ce să vezi? Și când era domnul Ciucă premier, și când era domnul Ciolacu premier au crescut în continuare taxele. Să mai strângă cureaua la stat. Anul trecut au fost 14.000 de noi angajați la stat”.

Diana Stoica a mai precizat că PSD-PNL trebuie să explice ce s-a întâmplat cu cele 1,7 milioane de voturi anulate sau pierdute:

„Alegerile sunt irelevante, fie că sunt cu două săptămâni mai devreme sau cu două săptămâni mai târziu este irelevant. Domnul Ciucă nici nu o să fie ales președinte la scara de bloc, să ne lase cu fanteziile astea și să nu-și mai bată joc de oameni. Dacă vor să vorbim de alegeri să vină să spună ce s-a întâmplat cu cele 1,7 milioane de voturi anulate sau pierdute, să îți asume tot haosul de dezorganizare de alegeri. Greblă trebuie să plece acasă din fruntea AEP-ului și PSD și PNL dacă vor să vorbim despre alegeri, astea sunt alegerile despre care trebuie să vorbim.

Ciolacu a ieșit și a spus foarte clar, ăsta este calendarul pe tot anul. Noi am contestat comasarea alegerilor că nu e democratică, dar să le lasă așa cum le-au pus, nu să zăpăcească pe toată lumea doar pentru că PNL crede că o să crească șansele dacă își lansează domnul Ciucă cartea aia”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`