Diana Stoica (USR), despre scandalul privind planșeul Unirii: Domnul Băluță vrea să facă în mod ilegal o lucrare. Nu poți să te apuci să faci, așa, niște lucruri haotice, pentru că riști să faci mai mult rău decât bine (VIDEO)

Diana Stoica (USR), despre scandalul privind planșeul Unirii: Domnul Băluță vrea să facă în mod ilegal o lucrare. Nu poți să te apuci să faci, așa, niște lucruri haotice, pentru că riști să faci mai mult rău decât bine (VIDEO)
Sursa foto: Diana Stoica / Facebook

Deputata USR, Diana Stoica, a vorbit în cadrul emisiunii Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1, despre scandalul dintre Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, și primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, privind lucrările de la planșeul Unirii.

Diana Stoica a precizat că Daniel Băluță “vrea să facă în mod ilegal o lucrare”.

„Asta e ceea ce Nicușor Dan a spus de la început”

Situația actuală referitoare la lucrările de la planșeul Unirii este considerată „jenantă” de către deputata USR. Aceasta subliniază că este esențial să se respecte legea.

“Situația e, într-adevăr, jenantă, pentru că domnul Băluță, practic,  vrea să facă în mod ilegal o lucrare. Am văzut că dânsul a mai refăcut pasaje și am văzut ce lucruri fantastice a făcut, de au murit oameni acolo și nici astăzi nu a răspuns nimeni pentru calitatea acestor lucrări. Așa cum spuneați mai devreme, acest șantier …, e nevoie de consolidarea multor poduri și pasaje, inclusiv a acestuia de la Unirii, a planșeului, însă, trebuie să respectăm legea, să vedem, pentru că în subteran sunt mult mai multe rețele de apă, de metrou, adică nu poți pur și simplu să te apuci, să faci, așa, niște lucruri haotice pentru că riști să faci mai mult rău decât bine. Tocmai de aceea e nevoie de 20 de avize de la mai multe instituții, care au legătură sau au un drept de proprietate sau de administrare în acea zonă și apoi să poți începe lucrările.

Asta e ceea ce Nicușor Dan a spus de la început, dar se pare că domnul Băluță nu înțelege acest lucru. S-a dus și a luat o autorizație de la domnul Negoiță, tovarășul lui de la PSD, alt mare structurist pe infrastructura din București, care nu are dreptul. Acea proprietate este în administrarea ALPAB, nu a Primăriei Sectorului 3. Este un haos, lucrurile trebuie făcute cu cap, lucrurile trebuie făcute bine, ca să nu ne mai trezim, Doamne ferește, cu cine știe ce porcării de lucrări și, mai rău, cu pierderi de vieți omenești, deci trebuie respectată legea. Atât!”, a precizat deputata.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:59 - Daniel Băluță îl contrazice în continuare pe Nicușor Dan în scandalul planșeului de la Piața Unirii: „Nu este normal și nu este firesc să încercăm în orice formă sau formulă să politizăm” (VIDEO)
17:56 - Nelu Tătaru a rămas fără imunitate. Procurorii DNA vor putea face percheziții. Cum au votat parlamentarii (VIDEO)
17:42 - Eugen Tomac, la depunerea semnăturilor pentru alegerile parlamentare alături de Forța Dreptei: Suntem singura forță politică de opoziție curajoasă, capabilă să se bată de la egal la egal cu PSD, dar și cu anexele lor (VIDEO)
17:35 - Sergiu Bîlcea: PNL va vota pentru ridicarea imunității lui Nelu Tătaru
17:21 - Forța Dreptei și PMP au depus la BEC semnăturile pentru alegerile parlamentare / Ludovic Orban: „Ne angajăm să respectăm voința cetățenilor care s-a manifestat de-a lungul referendumurilor organizate în ultimii 15 ani” (VIDEO)
17:16 - Ciprian Dobre (PNL), despre situația lui Nelu Tătaru: „Noi, ca partid politic, am făcut tot ceea ce credem noi că este corect” (VIDEO)
16:54 - Marius Pașcan (PMP): „Orice om rezonabil și de bun simț așteaptă ca în această perioadă să îi vadă pe prezidențiabili cu niște programe concrete” (VIDEO)
16:46 - Bogdan Matei (PSD), despre scandalul privind planșeul Unirii: Rămân la aceeași părere. Avizele ne omoară și de suferit nu au decât bucureștenii (VIDEO)
16:29 - Milioane de telefoane Android, în pericol din cauza unei vulnerabilități critice descoperite recent
16:22 - Pulp Fiction a împlinit 30 de ani! Cum a schimbat filmul lui Quentin Tarantino cultura pop din întreaga lume