Diana Stoica (USR), despre miniterenul de golf amenajat la vila de protocol de la Neptun folosită de Iohannis: „Nu are niciun fel de jenă să le ceară celor de la RAPPS! Ciolacu îi dă câți bani cere dânsul” (VIDEO)

Diana Stoica (USR), despre miniterenul de golf amenajat la vila de protocol de la Neptun folosită de Iohannis: „Nu are niciun fel de jenă să le ceară celor de la RAPPS! Ciolacu îi dă câți bani cere dânsul” (VIDEO)
Foto: Diana Stoica / Facebook

Deputata USR, Diana Stoica, a vorbit în emisiunea Bună, România!, moderată de Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, pe B1 TV, despre reamenajarea vilei de protocol a preşedintelui Klaus Iohannis de la Neptun. Mai precis, a fost amenajat un miniteren de golf în grădina vilei, potrivit G4Media.

„Iohannis n-are niciun fel de jenă să le ceară celor de la RAPPS”

Diana Stoica îl acuză și pe Marcel Ciolacu pentru că a suplimentat bugetul Administrației Prezidențiale. „Câți bani cere dânsul îi dă”, a spus deputata.

“Pe de o parte, avem nesimțirea domnului Iohannis, care n-are niciun fel de jenă să le ceară celor de la RAPPS, că e evident pentru orice om care are 2 neuroni funcționali, că acea vilă din Aviatorilor, de peste 7 milioane de euro, este făcută pentru dânsul. Nu are nicio jenă să le ceară să își construiască acolo o pistă de golf, teren de golf, nu știu cum se numește, că nu joc. Și nu are nicio jenă, evident, nici domnul Ciolacu să îi suplimenteze anul ăsta bugetul cu 7 milioane de lei și este fix răspunderea dânsului pentru că el este cel care i-a alocat din pix acești bani. Deci da, răspunderea și modul în care au fost cheltuiți acești bani se împarte între cine i-a dat și cine i-a luat.

Instituțiile astea au conducere. Avem Administrația Prezidențială care și-a secretizat toate cheltuielile despre aceste călătorii de lux pe care le face domnul Iohannis,  avem în același timp pe domnul Ciolacu, care îi dă, câți bani cere dânsul îi dă. RAPPS-ul este în subordinea SGG-ului, dar SGG-ul este în subordinea premierului, deci haideți să nu ne facem că domnul Ciolacu nu are nicio treabă cu ce se întâmplă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:05 - Reacția unui influencer din Serbia, după ce a gustat faimoșii mici de la Obor: „Asta e cu adevărat o experiență românească…”
21:55 - Tinerii pleacă tot mai târziu din casa părinților. Care este motivul
21:46 - Simona Spătaru (USR), despre Nicolae Ciucă: E un candidat care nu pare a fi niciodată implicat. O să asigure același fel de mandat pe care l-a exercitat și Iohannis, destul de șters, lipsit de viziune, de ideile proprii (VIDEO)
21:32 - Cristina Trăilă: Cred că Nicolae Ciucă este președintele de care are nevoie România. Peste 1,6 milioane de semnături strânse pentru susținerea candidaturii sale reprezintă un semnal clar în acest sens (VIDEO)
21:28 - Salina Turda se extinde. Va avea lifturi panoramice, alei suspendate și râuri articiale
21:27 - Ilie Năstase, declarație fără precedent despre Simona Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg? E o mare greșeală!”
21:20 - Karmen face noi declarații despre divorț. Cum răspunde artista zvonurilor despre relația cu BDLP
21:10 - Robert Sighiartău, despre alegerile prezidențiale: “Finala va fi între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Noi suntem cei care putem bate PSD-ul și da, ne dorim o guvernare de dreapta” (VIDEO)
21:01 - Sighiartău (PNL): „Ciolacu guvernează doar de imagine. În afară de a da pomeni electorale sau de a da impresia că dă pomeni electorale, n-a făcut nimic” (VIDEO)
20:58 - Alertă în Gara Centrală din Hamburg. Doi pasageri dintr-un tren sunt suspectați de o infecție cu virusul mortal Marburg