Diana Stoica (USR), despre acuzațiile lui Nicolae Ciucă la adresa PSD: Dacă este atât de grav ce plănuiește să facă PSD-ul, ce mai caută cu ei la Guvern? Nu înțeleg (VIDEO)

Publicat: 23 10. 2024, 22:06
Actualizat: 23 10. 2024, 22:07
Foto: Diana Stoica / Facebook

Deputata USR, Diana Stoica, a comentat în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, acuzațiile făcute de mai mulți liberali, printre care Nicolae Ciucă și Alexandru Muraru, la adresa PSD-iștilor, că ar avea o înțelegere cu AUR. Nicolae Ciucă acuză PSD că are un plan de a ajuta candidatul AUR în alegerile prezidențiale.

„A venit și domnul Ciucă să susțină aceeași ipoteză”

Diana Stoica a precizat că nu înțelege ce mai caută Nicolae Ciucă la guvernare cu PSD, dacă este atât de grav ce plănuiește să facă social-democrații.

“Domnul Muraru a ieșit, într-adevăr, în spațiul public, că el a fost primul pe care l-am văzut cu aceste afirmații, niște calcule.

(…) Dacă avea vreo dovadă, să se ducă la instituțiile competente, nu postezi pe Facebook și te aștepți să se întâmple ceva extraordinar. După care a venit și domnul Ciucă să susțină aceeași ipoteză, domnul Ciucă fiind în continuare la guvernare cu PSD, adică să nu uităm. Dacă este atât de grav ceea ce plănuiește să facă PSD-ul, ce mai caută cu ei la Guvern? Nu înțeleg ce mai caută acolo”.