Diana Stoica l-a desființat pe Ciucă, privind comasarea alegerilor: Au murit oameni pentru dreptul nostru de a vota. Vine acest ciocoflender să ne facă nouă aranjamentele în democrație. Cu ce cădere? (VIDEO)

Diana Stoica l-a desființat pe Ciucă, privind comasarea alegerilor: Au murit oameni pentru dreptul nostru de a vota. Vine acest ciocoflender să ne facă nouă aranjamentele în democrație. Cu ce cădere? (VIDEO)
Foto: Diana Stoica / Facebook

Deputata USR, Diana Stoica, a comentat în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, subiectul privind comasarea alegerilor, dar și ideea PNL-ului de a face o rocadă la prezidențiale. Totodată, Diana Stoica l-a desființat pe președintele PNL, Nicolae Ciucă, despre care a spus că e laș și mincinos.

„Este o mizerie. Domnul Ciucă, după ce că este laș, mai este și mincinos”

„Este o mizerie. Domnul Ciucă, după ce că este laș, mai este și mincinos. Deci ei ne mint în față. Gorghiu și toți liderii din PNL au avansat aceste scenarii despre comasare cu luni bune înainte de ziua de azi, în care discutăm numai acest subiect. În condițiile în care țara arde, avem în stradă protestatari din toate categoriile profesionale, transportatori, fermieri, medici, pacienți, elevi, profesori și lucrurile se întâmplă pentru că acest Guvern PSD-PNL nu e preocupat decât de niște calcule electorale cinice în loc să se preocupe să își facă treaba pentru care plătim noi toți, adică să rezolve aceste probleme”, a precizat deputata USR.

„Vine acest ciocoflender, domnul Ciucă, să ne facă nouă aranjamentele în democrație. Cu ce cădere?”

„Noi am sesizat, prin colegii mei europarlamentari, Vlad Botoș și colegul Eugen Tomac de la PMP, inclusiv comisarii pentru justiție și pentru valori și transparență, astăzi, și sper să se facă ceva pentru că da, este o încălcare, este un atac la democrație și niciun fel de criteriu din acesta electoral nu justifică nicio formă de comasare, mai ales atunci când vine vorba de restrângerea dreptului de vot al oamenilor.

Pentru că am văzut că vor să comaseze europarlamentarele, unde omul poate să voteze oriunde, cu localele, unde poți să votezi doar în circumscripția respectivă, unde ai domiciliu. Deci de unde până unde își permite domnul Ciucă, care nu e în stare să scoată două vorbe legate, este o rușine că a ocupat funcția de premier al acestei țări, să vină să ne spună că nu vrea să avem democrație, în condițiile în care au murit oameni pentru dreptul nostru de a vota, pentru libertatea noastră. Vine acest ciocoflender, domnul Ciucă, să ne facă nouă aranjamentele în democrație. Cu ce cădere?”, a spus Diana Stoica.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`