Diana Stoica: Klaus Iohannis nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față. Un om ca el își dorește tot (VIDEO)

Publicat: 23 09. 2024, 22:23
Sursa foto: Diana Stoica / Facebook

Deputata USR Diana Stoica a ironizat posibila candidatură a lui Klaus Iohannis, luni, pe B1 TV, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat, și s-a arătat de părere că actualul Președinte al României „nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față”.

Diana Stoica (USR), pe B1 TV, despre eventuala candidatură a lui Klaus Iohannis

„E o inepție să spui că ai un independent pe lista unui partid. Ori ești independent și îți faci treaba singur, și îți aduni voturi pe persoană fizică, pe numele tău, Klaus Iohannis, care cred că nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față, și apoi să intri într-un partid, să faci parte dintr-o echipă, dar vă spun sincer că eu m-aș fi așteptat ca PSD, care a avut mai mulți premieri numiți de domnul Iohannis decât a numit domnul Iliescu, să fie mult mai recunoscător”, a declarat Diana Stoica.

Ea l-a acuzat că pe președintele Klaus Iohannis că „10 ani de zile nu a făcut absolut nimic decât să se plimbe pe banii românilor”.

Diana Stoica: Un om ca el își dorește tot

„La urma urmei, domnul Ciolacu e cel care i-a mai suplimentat ultimele luni de excursii luxoase, pentru că i-a suplimentat bugetul la finalul anului trecut, că rămăsese fără. Dacă un om vrea să candideze, bineînțeles, să candideze, dar un om ca domnul Iohannis își dorește tot, deci dânsul vrea să fie și Președinte, vrea să fie și candidat, dacă s-ar putea, să fie toate funcțiile posibile. După ce ne-a amețit cu aceste funcții mărețe, secretar la NATO, mare comisar european, a rămas cu, așa, ceva mai românesc, mai autentic”, a mai spus Diana Stoica.