Diana Stoica, despre protestul transportatorilor și al fermierilor: Măsurile luate de PSD și PNL au stârnit numai revolte și nemulțumiri. Îi împing spre faliment (VIDEO)

Diana Stoica, despre protestul transportatorilor și al fermierilor: Măsurile luate de PSD și PNL au stârnit numai revolte și nemulțumiri. Îi împing spre faliment (VIDEO)
Foto: Diana Stoica / Facebook

Deputata USR Diana Stoica a vorbit despre protestul transportatorilor și al fermierilor, vineri, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și s-a arătat de părere că măsurile luate de PSD și PNL „au stârnit numai revolte și nemulțumiri”.

Diana Stoica (USR), pe B1 TV, despre protestul transportatorilor și al fermierilor

„În primul rând, cred că e clar pentru toată lumea că toți oamenii, atât fermierii, cât și transportatorii, n-au ieșit în toiul iernii, în cea mai friguroasă perioadă de anul acesta, de nebuni în stradă, să stea să își strige oful”, a spus deputata USR.

„Din păcate, și spun «din păcate» pentru că e un lucru care ne afectează pe noi toți, ca țară, vorbim de alimentație, de siguranță alimentară, de modul în care producătorii din România sunt sprijiniți, sau mai degrabă nu, să fie prosperi și să avem cu toții alimente proaspete, bune din țara noastră și la prețuri convenabile. Pentru că să nu uităm că au crescut anul trecut PSD și PNL TVA-ul și la produse bio, și la produsele tradiționale”, a continuat ea.

Măsurile PSD și PNL au stârnit numai revolte și nemulțumiri, consideră deputata USR

„Se dovedește, practic, că măsurile pe care le-au luat PSD și PNL nu i-au ajutat nici pe transportatori și nici pe fermieri. Au stârnit numai revolte și nemulțumiri. Faptul că le-ai plafonat trei luni RCA-ul nu oferă nicio garanție acestor oameni”, a declarat Diana Stoica.

„Problema e că transportatorii noștri nu sunt competitivi pe plan european, dacă tot vorbim de asta, noi nefiind în Schengen. Au tot felul de bariere, pierdem anual, știm deja, 20 de miliarde de euro pentru că nu suntem în Schengen. Asta se traduce în timp pierdut la vamă, bineînțeles, necompetitivitate pe piața europeană, cât și pe piața internă. Deci îi împing spre faliment, asta pe lângă recordul de firme închise pe care îl avem deja anul trecut, un record negativ, cel mai mare număr de firme închise”, a adăugat parlamentara.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`