Diana Stoica critică lipsa de reacție a lui Cătălin Predoiu după experimentul privind traficul de droguri în Portul Constanța: „A ieșit și a zis că el a pierdut lupta cu drogurile, deci nu știu ce așteptări mai putem să avem” (VIDEO)

Diana Stoica critică lipsa de reacție a lui Cătălin Predoiu după experimentul privind traficul de droguri în Portul Constanța: „A ieșit și a zis că el a pierdut lupta cu drogurile, deci nu știu ce așteptări mai putem să avem” (VIDEO)
Foto: Diana Stoica / Facebook

Deputata USR Diana Stoica a vorbit despre experimentul din Portul Constanța, vineri, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și spune că s-ar fi așteptat la o reacție instituțională din partea Ministerului de Interne.

Diana Stoica (USR), pe B1 TV: Predoiu a ieșit și a zis că el a pierdut lupta cu drogurile, deci nu știu ce așteptări mai putem să avem

„Și eu cred că impertinența asta e cea mai șocantă, pe lângă acest experiment, care de fapt a fost menit să deschidă ochii tuturor cu privire la ușurința cu care poți să faci orice, de fapt, în Portul Constanța, pe care cu toții să îl suspectăm că este o poartă principală de intrare a drogurilor pe care le vedem consumate de către copii (…). Sunt copii din ce în ce mai tineri care au acces la droguri, la tot felul de substanțe foarte ieftine și ușor de obținut”, a declarat deputata USR.

„Toată lumea știe, toți copiii știu de la cine se cumpără în fiecare școală, deci mie mi se pare incredibil că, în condițiile în care toată lumea știe, avem părinți, chiar astăzi vorbeam cu mama unui copil, știu copiii aceste lucruri și Poliția cum de nu le știe? Sau, dacă le știe, de ce nu face ceva? Eu m-aș fi așteptat, la o situație atât de gravă cum e cea devolată domnul Cosmin (Andreica de la Sindicatul Europol, n.r.), să fi reacționat instituțional, cu scuze de rigore, să ne fi spus ce măsuri s-au luat în clipa zero, de când s-a aflat despre acest incident, pentru a preveni situații similare, adică totuși vorbim de un port”, a adăugat Diana Stoica.

„Într-adevăr, aici avem mult mai multe paliere pe care trebuie acționat pe partea de luptă antidrog, dar domnul Predoiu a ieșit și a zis că el a pierdut lupta cu drogurile, deci nu știu ce așteptări mai putem să avem (…). Dar n-a început-o! Ce să mai piardă, că el n-a încercat! Adică n-a încercat în niciun fel, din câte am văzut cu toții”, a mai spus ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)