Diana Șoșoacă se aliază cu Marcel Ciolacu: „Îl așteptăm în stradă”. Senatoarea anunță proteste anti-guvern

Publicat: 05 03. 2021, 17:24
Foto: Inquam Photos / George Călin

Diana Șoșoacă pregătește o nouă ofensivă. Senatoarea care s-a alăturat Partidului Neamului Românesc (PNR) îl „urechește” ori de câte ori are ocazia pe Marcel Ciolacu. Totodată, speră că va lega o colaborare cu tabăra pesedistă, pentru mișcări de stradă de mare amploare.

„Nu e zi de la Dumnezeu să nu le spun, cel putin PSD- ului, ‘Evina voastră!Aveați majoritate în Parlament, ce ați căutat săvotați legea 55/2020 și 136/2020?’. Ei, și în acest context, domnul Ciolacu a avut un discurs în care a spus căavând în vedere actualul guvern și cum respinge toate amendamentele, va ieși în stradăși va manifesta alături de cetățeni. Și atunci, eu i-am spus căîl așteptăm cu drag.

Eu nu cred căs-a întâmplat vreodatăca un parlament sănu aprobe niciun amendament. Știți ce au făcut la mine? Nici nu mi le-au primit. Am depus șapte pagini de amendamente, aveam și pe alocații. Nu e nimic legal în ceea ce se întâmplăacolo”, a declarat Șoșoacă pentru Cetățeanul.net.

Diana Șoșoacă: „Declarația mea politică a ajuns la Comisia Europeană și a deranjat cumplit”

De asemenea, Șoșoacă speră că românii vor ieși în stradă, în mai multe orașe ale țării, împotriva Guvernului Cîțu.

„Eu sunt un profesionist în Parlamentul României, d-aia îmi și permit interpelările acelea, pe care singurămi le fac, niciun alt parlamentar nu le face, nu au curaj. Nu știu dacăați auzit declarația mea politică, care a făcut mare vâlvăși înțeleg cădeja a ajuns și la Comisia Europeanăși a deranjat cumplit și măbucur din suflet.

Eu am susținut și susțin căromânii trebuie săiasăîn stradăpentru a se afla adevărul. Nu trebuie săveniți la București, ieșiți în toate orașele. Și săvăvând un pont: legea adunărilor publice prevede cănu este nevoie de aprobare, dacăprotestați în fața primăriei sau a consiliului local sau județean.

Deci ieşiti în stradăși apărați-văodatăcopiii! Ieșiți și apărați-văpe voi, pentru căveți muri tragic, vaccinați cu niște produse de care habar nu aveți ce sunt, cum sunt și ce efecte vor produce”, a mai punctat senatoarea, potrivit sursei citate.