Diana Șoșoacă, preluată de o ambulanță după ce a fost pe punctul de a leșina la un protest (VIDEO)

Publicat: 12 06. 2024, 15:14
Actualizat: 12 06. 2024, 15:32

Viitoarea eurodeputată Diana Șoșoacă a fost preluată miercuri de o ambulanță SMURD după ce i s-a făcut rău la un protest. Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit anterior minute în șir cu jandarmii, iar l-a un moment dat a fost în pragul leșinului.

Diana Șoșoacă, aproape de leșin

Un echipaj SMURD a sosit la fața locului și a preluat-o pe Diana Șoșoacă.

Șoșoacă a mers la sediul Biroului Electoral de Sector 2, unde a început să facă scandal. Aceasta  a vrut să rupă cordonul de jandarmi și a adresat mai multe injurii la adresa acestora.

„ Să aibă uniformă și să aibă ecuson, în momentul în care sacii se descarcă trebuie completat un proces verbal de predare primire. Omul care predă și își asumă în conformitate cu legea penală și omul care primește și își asumă în conformitate cu legea penală. Jandarmii au obligația să apere pentru că ei trebuie să apere valorile democratice nu să stea să păzească hoții. Aici nu se știe câți saci sunt, nu se știe cine i-a predat, habar nu ai !Alea toate trebuie numărate , sunt la grămadă atât voturi numărate și necontestate vezi doamne, nu există loc unde să nu fi contestat deci este o minciună, precum și voturi anulate și voturi nule , deci sunt voturi laolaltă are trebuiesc duse și distruse de ei. Ăștia sunt niște nei ca nimeni, care nu au fost legitimați, n-au ecuson, nu știm ale cui sunt”, a spus Diana Șoșoacă înainte de a fi pe punctul de a leșina.

Șoșoacă a spus că a fost lovită de jandarmi

La un moment dat Șoșoacă a acuzat un jandarm că ar fi lovit-o. „A fost frumos să mă lovești?”

“Să vă fie rușine, nenorociți ce sunteți, brute, brute nenorocite ce sunteți, non-stop ați dat în oameni, acum dați într-un senator? Rușine să vă fie! Uitați cum s-au furat voturile românilor și ăștia apără hoția”, a strigat Șoșoacă la jandarmi.