Diana Șoșoacă nu a mai avut răbdare. A mers la Bruxelles. Ce declarații a făcut din fața Parlamentului European. „Ne-au spus: nici nu știți cât de așteptată sunteți aici” (VIDEO)

Diana Șoșoacă nu a mai avut răbdare. A mers la Bruxelles. Ce declarații a făcut din fața Parlamentului European. Ne-au spus: nici nu știți cât de așteptată sunteți aici (VIDEO)
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Diana Șoșoacă, șefa S.O.S., nu a mai avut răbdare și a mers la Bruxelles, la Parlamentul European, însoțită de Luis Lazarus. Cei doi sunt europarlamentarii care vor reprezenta S.O.S România în Parlamentul European.

„Sunt efectiv disperați, nu știu legea și atunci stau cuminți își încasează banii, îi lasă pe ăia puternici să facă aranjamentele între ei”

“Welcome Village este locul în care te duci să te înregistrezi. Normal îl face în maxim 2 ore jumate. Cât credeți că am stat? 5 ore.

Nu a existat persoană să nu vrea să discute cu noi, că era polonez, angajați, evident. Că era ceh, că era francez, că era olandez, că era bulgar, nu conta, au venit și au vorbit. Și toți, inclusiv românii, ne-au spus: nici nu știți cât de așteptată sunteți aici și veți avea amândoi un cuvânt greu de spus. Păi am înțeles că nu poți, că nu …. Lăsați, doamna avocat că dumneavoastră știți foarte bine ce să faceți, ca să puteți să luați atitudine, pentru că deja sunt foarte mulți morți de frică. Sunt efectiv disperați, nu știu legea și atunci stau cuminți își încasează banii, îi lasă pe ăia puternici să facă aranjamentele între ei și de aia România, ca și Bulgaria, ca și Polonia, că și Polonia are grave probleme, ca și Ungaria, deci la Ungaria e noroc cu Viktor Orban, că e prim-ministru și că urlă, altfel n-ar putea nimic. Vreau să vă spun că se pot face foarte multe lucruri.

Mi-am notat, am o agendă în care îmi notez, sunt ca la școală și pun întrebări și săracii, la un moment dat, îi blochez, și îmi spun, dar nu știm să vă răspundem la asemenea întrebări. Păi de ce nu știți să-mi răspundeți? Aveți un departament specializat, dar credeți-mă, nimeni nu a pus vreodată aceste întrebări. Nicio problemă, o să fac un memoriu, voi trimite întrebările și vi le adresez și veți primi răspuns. Suntem înregistrați toți, bineînțeles, țările latine nu și-au definitivat oficial listele, adică nu au trimis de la Biroul Electoral Central din România, Italia și Spania nu au definitivat listele oficiale și nu au trimis. De aceea, aceste legitimații sunt provizorii. Ulterior, după ce Biroul Electoral Central va trimite listele, după aceea ni se vor da legitimațiile și vom intra”, a spus Șoșoacă în timp ce se afla în fața Parlamentului European.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)