Diana Șoșoacă: “George Simion este cu PSD-ul de când am intrat în Parlamentul României”. Ce i-a spus liderul AUR înainte cu o săptămână să o dea afară din partid (VIDEO)

Diana Șoșoacă: “George Simion este cu PSD-ul de când am intrat în Parlamentul României”. Ce i-a spus liderul AUR înainte cu o săptămână să o dea afară din partid (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Europarlamentara Diana Șoșoacă, lidera partidului SOS România, a fost prezentă în cadrul Știrilor B1 TV, prezentate de Alex Vlădescu, în care a spus că George Simion are legături cu PSD-ul încă din momentul în care a intrat în Parlamentul României.

Șoșoacă menționează că Simion a fost ajutat de PSD și că a avut întâlniri cu membri importanți ai partidului, cum ar fi Vasile Dîncu și Mihai Tudose, imediat după alegeri. De asemenea, sugerează că Simion a fost implicat în planuri care se “coceau” în PSD.

Ce a spus Diana Șoșoacă despre înțelegerea dintre George Simion și AUR

Europarlamentara a fost întrebată dacă știa că există o înțelegere între PSD și George Simion.

“Da. Dacă îmi urmăriți live-urile, știți foarte bine că o spun de câteva luni de zile. Știam acest lucru, eu nu vreau să vorbesc despre domnul Becali. Domnul Becali a ieșit imediat să facă aceste destăinuiri, după ce a dat în mine cu 2 zile înainte.

Eu am apărut ulterior de la Strasbourg într-un live cu Luis Lazarus și i-am spus domnului Becali că ar fi bine să nu mă calce pe bombeu pentru că am și eu, ca avocat, niște dosare foarte interesante, inclusiv în care este implicat dânsul și nu cred că ar dori să fie expuse și procurorii să înceapă, în sfârșit, să-și facă treaba“.

Întrebată dacă a apărat pe cineva care i-a intentat proces lui Gigi Becali, Șoșoacă a spus:

“Am să mă opresc aici. Domnul Gigi Becali, a doua zi, a luat imediat atitudine. Nu cred că a venit de la dânsul, ci a fost pus. Haideți să vă spun ceva, nici un miliardar din România nu și-a făcut miliardele pe bune.

Întotdeauna a avut nevoie de sprijinul sistemului. Am fost și eu avocat al unor miliardari, niciunul nu îți va spune cum a făcut primul milion de euro, dar, ca avocat, dacă scormonești prin actele lor, îți dai seama”.

Diana Șoșoacă, despre ce i-a spus George Simion: „Eu sunt pregătit de când eram mic pentru a deveni președintele României”

Europarlamentara a fost întrebată de câtă vreme e ajutat George Simion de PSD.

“George Simion este cu PSD de când am intrat în Parlamentul României.

Ia aduceți-vă aminte prima întâlnire a lui Simion, după alegeri, cu cine a fost, cu Vasile Dîncu și cu …. cum îl cheamă Tudose, parcă Tudose. Chiar dumneavoastră, jurnaliștii, ați arătat poze cu Simion întâlnindu-se cu Dîncu. Atunci, cu o zi înainte, m-a sunat și pe mine, ‘Diana, hai la Dîncu’. Zic ‘care Dîncu?’. ‘Păi Dîncu de la PSD’, păi ce treabă am eu cu Dîncu de la PSD?

George Simion, la ultima întâlnire, cu o săptămână înainte să mă dea pe mine afară din partidul de tinichea, pe care eu i l-am băgat în Parlament. E de tinichea, a coclit. Păi aurul dacă nu e aur e haur, el coclește. Eu sunt fost membru, deci am dreptul, și mi-am adus aportul la intrarea a acestor oameni în Parlamentul României.

Cu o săptămână înainte să fiu dată afară, el s-a întâlnit cu mine, cu fostul meu soț și cu Berenghi, la barul lui Berenghi și mi-a spus așa, domnul Simion. ‘Tu trebuie să înțelegi că atitudinea ta nu e normală. Ai o notorietate mai mare decât a mea, iar eu sunt pregătit de când eram mic pentru a deveni președintele României’. Zic, tu? Cine te-a pregătit? Zice ‘Diana, nu voi pregeta absolut nimic să ajung președintele României, pentru că pentru asta mă pregătesc de ani de zile.

De atunci, toate legăturile au fost între AUR, și nu numai PSD, sunt toți împreună, oameni buni, lista aceea, nu e niciunul din afara sistemului, sunt numai cei acceptați de sistem. De ce nu l-au dat afară pe Călin Georgescu, care și el a fost acuzat de legionarism și antisemitism și are 2 dosare penale de antisemit?

Candidează independent, cum și-a adunat el 200.000 de semnături domnul georgescu, care nici măcar nu a venit prin România și de 3 ani de zile a tăcut din guriță”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:52 - Ligia Deca a anunțat creșterea burselor pentru studenți. Care este valoarea minimă
22:46 - Pacienții din orașe mici, nevoiți să străbată zeci de kilometri pentru investigații. Spitalele din România duc lipsă de aparatură de imagistică
22:42 - Care este orașul care nu are niciun candidat la primărie? Motivul pentru care nimeni nu vrea să ocupe funcția
22:17 - Deficitul bugetar a urcat la 5,44% din PIB după primele nouă luni din 2024. Datele Ministerului Finanțelor despre cheltuielile statului
22:06 - Tinerii, tot mai greu de convins să își păstreze locul de muncă. „Vin o zi, două și realizează că nu e pentru ei”
22:05 - Ce a declarat ÎPS Teodosie privind petrecerile de Halloween. Ce păcat săvârșesc cei care merg la aceste evenimente: „Primesc amăgire și întuneric acolo”
22:03 - Iulian Paraschiv: Președintele de care România are nevoie este un președinte care să asigure parcursul european, să asigure un plan pentru România și un echilibru la guvernare, între partide și societatea românească (VIDEO)
21:34 - Când ar putea renunța România la ora de iarnă? Mai multe state au renunțat la acest sistem
21:30 - Diana Șoșoacă a anunțat planul în cazul în care nu va reuși să fie pe listă la prezidențiale: Oamenii noștri, șoșocarii vor scrie pe buletin numele meu si mă vor vota pe mine / La un anumit număr de voturi se anulează alegerile (VIDEO)
21:20 - Tot mai mulți români renunță la a mai ține banii în casă. Unde preferă să-și păstreze economiile