Senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR

Publicat: 10 02. 2021, 18:32
Sursa Foto: Inquam Photos

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR. Informația a fost confirmată de către Dan Tănasă, la Antena 3. Liderii AUR au luat această decizie după ce personajul exotic al partidului s-a implicat în mai multe scandaluri, fără a ține cont de strategia formațiunii politice.

„Din punctul meu de vedere, un senator nu are ce să caute la o petrecere cu lăutari și să transmită live-uri pe Facebook. Nu corespunde de statutul de parlamentar AUR (…) Diana Șoșoacă nueste dispusă să respecte anumite reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar român.

Este un om deosebit, care a dovedit implicare, dar trebuie să se respecte niște reguli, în special de către parlamentarii AUR, care au propus o altfel de politică. Dânsa a fost destul de refractară la propunerile care i s-au făcut”, a declarat Dan Tănasă pentru sursa citată.

Diana Șoșoacă, la prima zi în Parlament: „Am venit în groapa cu hiene”

Diana Șoșoacă a început în forță mandatul în Parlament. Avocata a făcut declarații belicoase și a făcut live-uri pe Facebook.

„Dacă cineva a spus că am venit în groapa cu lei s-a înșelat. Am venit în groapa cu hiene. Parlamentul ăsta e locul în care nimic nu rămâne secret. Totul se aude, totul se înregistrează”, a declarat Diana Șoșoacă.