Diana Șoșoacă a anunțat planul în cazul în care nu va reuși să fie pe listă la prezidențiale: Oamenii noștri, șoșocarii vor scrie pe buletin numele meu si mă vor vota pe mine / La un anumit număr de voturi se anulează alegerile (VIDEO)

Publicat: 25 10. 2024, 21:30
Inquam Photos / Octav Ganea

Europarlamentara Diana Șoșoacă, lidera partidului SOS România, a fost prezentă în cadrul Știrilor B1 TV, prezentate de Alex Vlădescu, unde a afirmat că „șoșocarii” vor scrie pe buletin numele ei și o vor vota, la prezidențiale.

De asemenea, ea a menționat că la un anumit număr de voturi se anulează alegerile prezidențiale, sugerând că există o mișcare semnificativă în sprijinul ei. Șoșoacă a subliniat că există o forță imensă și că oamenii vor acționa în consecință.

„Ne vom desena cu toții pătrățelul, scriem Diana Iovanovici Șoșoacă președinte, punem ștampilă”

Europarlamentara a fost întrebată dacă ea crede în teoria sociologilor, și anume că se duc votanții SOS România la Simion.

“Niciodată. Sociologii habar n-au ce vorbesc. Nu se duc!

Oamenii noștri, șoșocarii, naționaliștii, deja există o mișcare imensă, revoluționară, vom merge cu toții, dacă nu voi reuși să fiu pe listă, atenție, că încă mai e tic-tac, ne vom desena cu toții pătrățelul, scriem Diana Iovanovici Șoșoacă președinte, punem ștampilă”.

„La un anumit număr de voturi se anulează alegerile prezidențiale”

Întrebată cui îi servește această anulare, lidera SOS a spus:

“Vă spun eu cui. La un anumit număr de voturi se anulează alegerile prezidențiale”.

Chestionată dacă diaspora a ajutat-o să intre în Parlamentul European, Șoșoacă a răspuns:

“Nu numai diaspora, și oamenii de aici. Din diaspora au fost ia uitați-vă câte voturi au fost. În primul rând, am avut 2 milioane de voturi anulate. Când am primit bătaia de la jandarmi, eu au găsit voturile noastre. Acolo au fost duse voturile anulate ale SOS România.

Eu m-am dus, i-aam prins, iar seara pentru că acolo e un restaurant, iar în spate este un cuptor unde se făcea pizza, acei saci cu voturi au fost arși. Este plângere penală depusă la Parchet”.