Diana Mardarovici (PNL), după decizia CCR privind cazul Șoșoacă: “Beneficiarul este George Simion, iar indirect, beneficiarul este Marcel Ciolacu. PSD câștigă alegeri prezidențiale doar dacă candidează împotriva unei persoane extremiste” (VIDEO)

Diana Mardarovici (PNL), după decizia CCR privind cazul Șoșoacă: “Beneficiarul este George Simion, iar indirect, beneficiarul este Marcel Ciolacu. PSD câștigă alegeri prezidențiale doar dacă candidează împotriva unei persoane extremiste” (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / @Diana Mardarovici

Diana Mardarovici, consilier General al Municipiului București, a vorbit în cadrul emisiunii „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, pe B1 TV, despre decizia CCR în cazul Dianei Șoșoacă. Judecătorii CCR au decis că aceasta nu poate candida la alegerile prezidențiale.

„Noi în mod sigur nu avem ceva de câștigat din acest scandal”

Mardarovici a precizat că singurii care au de câștigat în urma acestui „scandal” sunt cei de la PSD și cei de la AUR, „care se îndreaptă clar spre o alianță post alegeri”

“Din punctul meu de vedere, suntem oameni liberi, trăim încă într-o țară liberă și sper să rămână așa și atunci putem comenta orice. Nici CCR-ul nu e, dincolo de comentariu, faptul că nu se poate din punct de vedere al instanțelor contesta decizia lor nu ne împiedică să dăm o opinie.

Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt simple și știți legea lui Occam, trebuie întotdeauna să te gândești că cea mai simplă explicație este, de obicei, cea corectă. PSD, având în vedere tensiunile pe care le-am avut în coaliție, în ultima vreme, vrea să facă AUR frecventabil. Vă aduc aminte că domnul Simion și doamna Șoșoacă împărtășesc foarte multe opinii abjecte, inclusiv anti-semitismul cu care ne-a obișnuit domnul Simion, apărând cu ardoare Mircea Vulcănescu, bulevardul căruia am încercat să îi schimbăm numele. Deci din punctul ăsta de vedere, cei 2 împart foarte multe opinii comune.

Eu ceea ce pot să vă spun este că doar domnul Simion și-a exprimat în trecut o părere antisemită.

(…) Doamna Șoșoacă i-a luat extremiștii domnului Simion, pentru că pe domnul Simion trebuia să îl facă frecventabil, în mod evident, pentru că altfel cum să propună să guverneze cu AUR după aceste alegeri parlamentare, trebuia să-l facă pe Simion digerabil publicului larg, și asta au ales să facă.

Dacă domnul Simion nu mai spune lucruri extremiste de ceva vreme, nu înseamnă că mentalul colectiv sau noi am uitat ce spunea domnul Simion acum 5 ani.

(…) Beneficiarul este George Simion, iar indirect, beneficiarul este Marcel Ciolacu, pentru că știm foarte bine că PSD câștigă alegeri prezidențiale doar dacă candidează împotriva unei persoane extremiste, George Simion fiind acel acel personaj de care are nevoie PSD ca să câștige aceste aleger. Îmi pare rău, lucrurile par evidente pentru toată lumea.

Faptul că doamna Șoșoacă are niște idei abjecte, asta ar trebui să se ocupe alte instituții și am înțeles că Parchetul s-a sesizat”.

Noi în mod sigur nu avem ceva de câștigat din acest scandal. Singurii care au ceva de câștigat sunt cei de la PSD și cei de la AUR, care se îndreaptă clar spre o alianță post alegeri”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:12 - Nicolae Ciucă: „Prin măsurile de colectare, de reducere a cheltuielilor bugetare, prin absorbția de fonduri europene putem să gestionăm deficitul”
22:04 - Localnici revoltați după ce o familie a chinuit câinii captivi. „Nu îi oprește nimeni”
21:50 - Răspunsul dat de Kamala Harris, după ce a fost acuzată că ar fi o „femeie fără copii, dar cu multe pisici”
21:33 - Nicolae Ciucă: Coaliția de guvernare cu PSD se oprește aici / Rămânem în executiv doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor pe care le pot realiza pentru a câștiga alegerile (VIDEO)
21:32 - România trimite ajutoare în Bosnia Herțegovina. Țara se confruntă cu inundații și alunecări de teren
21:27 - Nicolae Ciucă: Vom stabili cu cine vom face o majoritate după ce vom avea rezultatul votului românilor / Nu îmi doresc o coaliție cu PSD-ul (VIDEO)
21:06 - Nicolae Ciucă: Marcel Ciolacu nu va împărți puterea / Toată lumea a văzut de unde vine uraganul. Nu avem altceva de făcut decât să ne concentrăm să apărăm democrația și libertatea în România (VIDEO)
21:01 - Un medic s-a deghizat și a încercat să-l ucidă pe partenerul mamei sale, administrându-i un vaccin fals anti-Covid. Care au fost urmările gestului extrem
20:57 - Ce salarii primesc doi șefi de promoție. Domeniul pe care l-au ales
20:51 - Ce răspuns a dat Nicolae Ciucă la întrebarea dacă i-ar răspunde la telefon lui Marcel Ciolacu, în cazul în care l-ar suna: „Există staff tehnic desemnat să rezolve problemele de guvernare” (VIDEO)