Diana Buzoianu (USR): Românii văd în prețurile din magazine ce înseamnă stabilitatea promisă de PSD și PNL / În Parlament, PSD și AUR se ajută reciproc (VIDEO)

Diana Buzoianu (USR): Românii văd în prețurile din magazine ce înseamnă stabilitatea promisă de PSD și PNL / În Parlament, PSD și AUR se ajută reciproc (VIDEO)
Deputata USR Diana Buzoianu. Sursa foto: Diana Buzoianu / Facebook

Deputata USR Diana Buzoianu a declarat vineri, pentru B1 TV, că fiecare român, când merge la cumpărături și vede ce prețuri sunt acum, își dă seama ce înseamnă ”stabilitatea” cu care se tot laudă PSD, PNL și președintele Klaus Iohannis.

Aceasta a mai susținut că, în ciuda declarațiilor publice, PSD-iștii încurajează partidul AUR deoarece le convine să strângă voturi de la români amenințându-i cu pericolul extremismului. De altfel, și liderul USR Cătălin Drulă a invocat aceeași teorie, susținând că Marcel Ciolacu (PSD) îl potențează pe George Simion (AUR) pentru a-l avea contracandidat la prezidențiale și a câștiga împotriva lui alegerile, așa cum Ion Iliescu a câștigat în fața lui Corneliu Vadim Tudor.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat pe B1 TV.

Buzoianu (USR): Românii văd în magazine ce înseamnă stabilitatea coaliției PSD-PNL

„Ne confruntăm cu mai multe crize, dar problema e că PSD-PNL ar trebui să ne salveze în primul rând de crizele pe care ei le crează.

Înțeleg că ei vor să vândă această poveste cum că ”domnule, stabilitate economică!”, dar toată lumea vede azi, când se duce la magazin, ce înseamnă stabilitate economică pentru PSD-PNL.

Ne-au vândut și ideea că ei vor să îndrepte în sfârșit inechitățile. Sigur, tot timpul e la viitor, problemele astea care sunt azi se vor rezolva pe viitor”, a declarat deputata USR.

Buzoianu: Partidul extremist AUR e potențat chiar de PSD și PNL

„Iohannis a vorbit despre pericolul acesta al extremismului, cum că urmează să fim cotropiți de acest pericol și da, e un pericol real, dar e un pericol real care a fost girat și ajutat chiar de dl Iohannis, pentru că PSD și PNL azi, și în Parlament și la guvernare, prin măsurile pe care le iau nu fac decât să crească acest pericol extremist.

Ca să nu mai spun că în Parlament PSD face jocurile AUR astfel încât, în realitate, unul pe altul se ajută, probabil în această teorie grandioasă cum că dl Ciolacu va ajunge în turul doi alături de Simion probabil și va spune tuturor: ”știți, noi suntem un pic ticăloși, dar nu vreți mai bine să ne votați pe noi decât să-i votați pe extremiști?””, a mai declarat deputata USR Diana Buzoianu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul