Diana Buzoianu (USR): „PNL și PSD se ceartă la TV și votează apoi aceleași lucruri în Parlament și semnează aceleași decizii în Guvern”

Diana Buzoianu (USR): PNL și PSD se ceartă la TV și votează apoi aceleași lucruri în Parlament și semnează aceleași decizii în Guvern
Deputata USR Diana Buzoianu. Sursa foto: Diana Buzoianu / Facebook

Deputata USR Diana Buzoianu a declarat în emisiunea Actualitatea cu Tudor Mușat că nu crede în certurile dintre PSD și PNL, precizând că e vorba despre o dedublare. Potrivit deputatei USR, PNL și PSD se ceartă la televizor dar votează aceleași legi în Parlament și decizii în Guvern:

“100% nu este o ceartă pe bune, și inclusiv din faptul că acum câteva luni PNL lua apărarea PSD-ului: câte investiții record se aduc în țară, acum trei zile când era vorba de locul și postul lui Iohannis călduț în Parlament își dădeau seama pentru prima dată că PSD a adus zero fonduri europene în țara asta în ultimii doi ani, ceea ce este adevărat.

Dar și-au dat și ei seama de asta în ultimele două zile. Astăzi dacă îi întrebați vă garantez că vor zice că sunt investiții record. Cumva această dedublare totală în care nu îți pasă deloc de țara asta, pentru că asta arată de fapt discursul ăsta, când e vorba de niște funcții și de niște sinecuri care trebuie date în stânga și în dreapta își amintesc brusc că există niște lucruri care îi deosebesc.

Se ceartă la TV și votează apoi aceleași lucruri în Parlament și semnează aceleași decizii în Guvern. E un partid unic ca pe vremea comuniștilor”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`