Diana Buzoianu (USR): Ei vorbesc de această comasare, dar comasarea asta, de fapt, nu rezolvă nicio problemă reală a niciunui român (VIDEO)

Diana Buzoianu (USR): Ei vorbesc de această comasare, dar comasarea asta, de fapt, nu rezolvă nicio problemă reală a niciunui român (VIDEO)
Deputata USR Diana Buzoianu. Sursa foto: Diana Buzoianu / Facebook

Deputata USR, Diana Buzoianu, a vorbit în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, despre comasarea alegerilor. Deputata susține că, de fapt, comasarea nu rezolvă nicio problemă reală a niciunui român, deși acest subiect a acaparat toată atenția publică.

„Noi vorbim de șase săptămâni de o non-problemă pentru români”

„Noi vorbim de 6 săptămâni de o non-problemă pentru români, dar de o problemă mare a PNL-ului că, de fapt, toate discuțiile astea care s-au făcut în ultimele întâlniri de coaliție nu privesc nici problemele reale cu care se confruntă, nici inflația care este dublă față de media europeană, nici deficitul record din luna ianuarie, de 0,5 % din PIB. Mai mult decât atât, astăzi, în urma întâlnirii și  după ședința de Guvern, noi am aflat că au fost lipsă din buget 288 de milioane de lei, pe salariile profesorilor”, a precizat deputata.

„Comasarea asta, de fapt, nu rezolvă nicio problemă reală a niciunui român”

„Păi, noi vorbim astăzi de comasare, ca și cum comasarea ar rezolva salariile profesorilor? Nu, ei ar trebui să se asigure mai întâi că există bani pentru profesori, ar trebui să se asigure mai întâi că există bani pentru masă caldă, pentru care, apropo, au promis pentru un milion de elevi masă caldă, unde este masa aia caldă? Că până în ziua de astăzi nu au dat normele de punere în aplicare. Transportul pentru elevi, și-au dat ei seama acum că mai lipsesc câteva milioane de la buget.

Deci  ei vorbesc de această comasare, dar comasarea asta, de fapt, nu rezolvă niciun fel de problemă reală pentru niciunii dintre români”, a mai adăugat Diana Buzoianu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`