Diana Buzoianu (USR), despre scandalul Nordis: „Degeaba venim cu demisiile pe masă dacă nu rezolvăm problemele de fond”

Publicat: 10 10. 2024, 22:21
Deputata USR Diana Buzoianu. Sursa foto: Diana Buzoianu / Facebook

Deputata USR Diana Buzoianu a reacționat în emisiunea Actualitatea cu Tudor Mușat după ce Laura Vicol și-a dat demisia în urma scandalului Nordis.

Aceasta a precizat că degeaba politicienii vin cu demisiile pe masă dacă problema rămâne nerezolvată. În acest sens, ea a atras atenția că este necesară schimbarea legislației și că USR are un grup de lucru în acest sens.

“România este un paradis pentru dezvoltatorii imobiliari. De ce este un paradis pentru dezvoltatorii imobiliari? Pentru că realitatea a arătat că în ultimii 34 de ani, acești dezvoltatori imobiliari au fost mufați complet la sfera politică și și-au trecut legislație cu dedicație pentru ei, au reușit să blocheze legi.

Să vină domnul Ciolacu și să spună: eu habar nu aveam că toate aceste lucruri nu se întâmplau! Să vină domnul Geoană și să spună: eu sunt un independent, am condus cel mai mult PSD-ul dintre toți care au condus PSD-ul vreodată, dar eu sunt independent și aș vrea tehnocrații să vină în față.

Este ceva aberant. Realitatea este că putem să venim dacă tot am fost de acord, pornim un proiect de lege, noi am pornit un grup de lucru, cei de la USR, o să venim cu un proiect de lege, vreți să îl amendați, vreți să luați voi tot beneficiul politic, asumați-l voi politic, dar hai să trecem reformele. Degeaba venim cu demisiile pe masă dacă nu rezolvăm problemele de fond”.