Diana Buzoianu (USR), despre decizia CCR privind cazul Dianei Șoșoacă: „E foarte clar că singurul care câștigă din toată schema asta este Ciolacu”

Publicat: 09 10. 2024, 19:01
Actualizat: 09 10. 2024, 19:02
Deputata USR Diana Buzoianu. Sursa foto: Diana Buzoianu / Facebook

Deputata USR Diana Buzoianu a declarat în emisiunea Bună, România, cu Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, că PSD este singurul partid avantajat de decizia CCR prin care s-a respins candidatura la prezidențiale a Dianei Șoșoacă. Potrivit acesteia, este clar că Marcel Ciolacu a aplicat planul de a ajunge în turul doi al alegerilor cu George Simion:

“E foarte clar că singurul care câștigă din toată schema asta este Ciolacu. Aici avem o problemă fundamentală, noi ne mai dorim să trăim într-o democrație sau într-o dictatură, ca să știm și noi cu toții.

Aș vrea să clarificăm în primul rând asta pentru că așa de ochii lumii și cu o presă cumpărată poți să ieși după aia și să zici, eu sunt contragiat că CCR a votat așa.

Oamenii care au votat așa în CCR sunt puși de PSD plus UDMR. Oamenii care au votat așa beau cafele în sediul PSD, anul trecut la Parlament. Despre ce discutăm?! Este clar că această schemă a fost făcută ca domnul Ciolacu să își vadă un vis împlinit că în turul doi o să intre George Simion pentru că publicul doamnei Șoșoacă se va duce către George Simion, asta nu e o chestie care trebuie dezbătută”.