Diana Buzoianu (USR), despre alegerile prezidențiale: Singurul candidat de dreapta care este în creștere este Elena Lasconi. Nu e Nicolae Ciucă în niciun fel de ipostază să ceară retragerea nimănui

Publicat: 22 10. 2024, 21:57
Foto: Facebook / Diana Buzoianu

Deputata USR, Diana Buzoianu, a comentat în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, declarația făcută de Nicolae Ciucă, marți seara, prin care i-a cerut public Elenei Lasconi să se retragă din cursa prezidențială și să ajute la coagularea dreptei.

“Fac un apel la doamna Lasconi să înțeleagă aritmetica, să înțeleagă că 8% în alegerile locale înseamnă mai puțin decât 30%. De aceea fac un apel către doamna Lasconi să se retragă și să susțină un candidat de dreapta. Dânsa trebuie să înțeleagă care este valoarea aritimetică a cifrei.”, a spus Nicolae Ciucă la România TV.

„Nu e domnul Ciucă în niciun fel de ipostază să ceară retragerea nimănui”

Diana Buzoianu a precizat că Elena Lasconi este singurul candidat de dreapta care este în creștere, în sondaje, în acest moment și a precizat că Nicolae Ciucă nu se află în ipostaza în care ar putea să ceară retragerea cuiva.

“Haideți, mai întâi, să înțeleagă domnul Ciucă să se uite pe absolut orice fel de sondaj, dar, sigur, nu sondajele care îl dau pe locul 2 pe domnul Ciucă, că am mai văzut sondaje cu domnul Burduja, de exemplu, pe locul 2 și a ieșit pe locul 5. Aș vrea să înțeleagă și domnul Ciucă că, astăzi, pe orice sondaj posibil real al oricărui altcuiva în afară de PNL, domnul Ciucă este undeva pe locul 5-6. Doamna Elena Lasconi este cam singurul candidat de dreapta care crește. Domnul Geoană scade, în în ultimele luni a scăzut, AUR, într-adevăr, a crescut cu această scamatorie cu Șoșoacă scoasă din pix de CCR.

Singurul candidat de dreapta care este în creștere este Elena Lasconi. Domnul Ciucă, care, până una alta, are de dat niște răspunsuri. Ce rol a avut, de fapt, în acest mit al salvatorului, în Nassiriya, promisiunile de a nu intra în politică, am intrat în politică, ce vraiște a făcut cât a fost la guvernare. Haideți, nu e domnul Ciucă în niciun fel de ipostază să ceară retragerea nimănui”.