Diana Buzoianu (USR), despre alegerile prezidențiale: Avem un candidat foarte puternic, care poate să fie propulsat în turul 2 și care poate să unească Dreapta (VIDEO)

Diana Buzoianu (USR), despre alegerile prezidențiale: Avem un candidat foarte puternic, care poate să fie propulsat în turul 2 și care poate să unească Dreapta (VIDEO)
Foto: Facebook / Diana Buzoianu

Deputata USR, Diana Buzoianu, a comentat în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, decizia partidului de a merge pe cont propriu la alegerile parlamentare, fără aliați.

„Candidăm alături de români și candidăm mai uniți ca oricând cu acest partid”

De asemenea, Diana Buzoianu a precizat că USR-ul are un candidat foarte puternic pentru alegerile prezidențiale, “care poate să fie propulsat în turul 2 și care poate să unească Dreapta”.

„Aș vrea o mică erată, nu candidăm singuri. Candidăm alături de români și candidăm mai uniți ca oricând cu acest partid. Discuțiile cu negocierile … eu oricum n-am făcut parte din negocieri, dar nici nu știu dacă este elegant să le spui după ce s-au închis negocierile. Important este că în aceste alegeri avem un candidat foarte puternic, care poate să fie propulsat în turul 2 și care poate să unească Dreapta, așa cum vorbea inclusiv domnul Nicușor Dan”.

„Poate că este un mod nou de a face politică în România”

Deputata a fost întrebată ce s-a întâmplat de nu s-a mai ajuns la un numitor comun, care au fost acele “pretenții”.

“De-a lungul timpului, doamna Elena Lasconi a mai dat de înțeles care erau, cumva, pretențiile venite la masă din partea tuturor partidelor. Nu mi se pare că e contondentă. Mi se pare că e directă, ceea ce e foarte bine.

Poate că este un mod nou de a face politică în România”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`