Diana Buzoianu (USR): „Decredibilizarea alegerilor prezidențiale este făcută chiar de către Guvern” (VIDEO)

Diana Buzoianu (USR): Decredibilizarea alegerilor prezidențiale este făcută chiar de către Guvern (VIDEO)
Deputata USR Diana Buzoianu. Sursa foto: Diana Buzoianu / Facebook

Deputata USR Diana Buzoianu a declarat în emisiunea News Pass, cu Laura Chiriac, că PSD și PNL decredibilizează alegerile prezidențiale prin faptul că nu au stabilit un calendar clar:

“Decredibilizarea aceasta este făcută chiar de către Guvern. Se pare că ați stabilit în coaliție că veți avea un calendar de alegeri pentru 2024 și apoi în cel mai pesedist și penelist mod posibil ați uitați să mai dați și decizia.

Cine v-a pus să nu dați, când ați luat decizia să vă și asumați că aveați hotărârea de Guvern dată. Și dumneavoastră de la PSD așteptați să vedeți care erau rezultatele. Dacă erau diferite față de ce sunt astăzi, dumneavoastră erați primii care ați fi spus că nu trebuie să mai fie în septembrie. Acum ne spuneți că ați luat o decizie, dar realitatea este că nu ați luat nicio decizei.

Dacă aveați o decizie luată, credibilă, serioasă nu făceați cum ați făcut cu comasatele, le-ați anunțat cu două luni înainte și oamenii au aflat cu o lună și jumătate înainte când sunt alegerile locale. Ați fi luat o decizie clară pentru tot anul”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`