Diana Buzoianu: PSD și PNL s-au preocupat să împartă România în speciali și nespeciali. Țara are nevoie de o altă imagine de Președinte și o va avea în Elena Lasconi (VIDEO)

Publicat: 21 07. 2024, 20:08
Actualizat: 21 07. 2024, 21:37
Deputata USR Diana Buzoianu. Sursa foto: Diana Buzoianu / Facebook

România are nevoie de o altă imagine de Președinte și o va avea în Elena Lasconi, a declarat deputata USR Diana Buzoianu, duminică, la Special B1 cu Eli Roman.

Diana Buzoianu (USR), pe B1 TV: PSD și PNL s-au preocupat să împartă România în speciali și nespeciali

Întrebată despre candidatura Elenei Lasconi la Președinția României, deputata USR a spus: „Doamna Elena Lasconi va candida și va intra în turul 2 (…). Astăzi românii sunt foarte dezbinați – și vă spun în ce categorii sunt dezbinați, în special și nespeciali, pentru că PSD și PNL s-au preocupat să împartă România în speciali și nespeciali”.

„Sunt împărțiți între oameni care au niște salarii uriașe la stat versus oameni care muncesc de dimineața până seara, cinci zile pe săptămână, și totuși nu își pot permite un coș simplu, nu își pot permite alimentele, nu își pot permite medicamentele”, a adăugat Diana Buzoianu.

Diana Buzoianu: România are nevoie de o altă imagine de Președinte și o va avea în Elena Lasconi

„Țara asta care se împarte în două se împarte așa pentru că PSD și PNL astăzi, prin măsurile pe care le iau, promovează sărăcie, inechitate. Asta trebuie să rezolve Președintele. Astăzi, Președintele nostru, domnul Iohannis, este un domn care se plimbă în avioane de lux, nereprezentând România, care a asigurat guvernarea PSD-PNL, care a dat până la urmă binecuvântarea lui pentru guvernarea PSD-PNL. Ei bine, România are nevoie de un alt fel de Președinte, de o altă imagine de Președinte și o va avea în doamna Elena Lasconi”, a mai spus Diana Buzoianu.