Diana Buzoianu, după discursul lui Klaus Iohannis: Maturitatea democrației înseamnă că în 2024 românii nu vor mai vota aceleași promisiuni deșarte, nu vor mai avea încredere în oamenii care i-au mințit (VIDEO)

Diana Buzoianu, după discursul lui Klaus Iohannis: Maturitatea democrației înseamnă că în 2024 românii nu vor mai vota aceleași promisiuni deșarte, nu vor mai avea încredere în oamenii care i-au mințit (VIDEO)
Deputata USR Diana Buzoianu. Sursa foto: Diana Buzoianu / Facebook

Maturitatea democrației înseamnă că în 2024 românii nu vor mai vota aceleași promisiuni deșarte, nu vor mai avea încredere în oamenii care i-au mințit, a declarat deputata USR Diana Buzoianu, miercuri, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, într-o aluzie la discursul președintelui Klaus Iohannis.

Diana Buzoianu, de Ziua Unirii Principatelor: Pseudo-politicienii așteaptă zilele astea ca să mai poată să facă și ei trei poze

„Vă dați seama cum așteaptă acești pseudo-politicieni zilele astea ca să mai poată să facă și ei trei poze, să mai pară că le pasă și lor de România? Că toate discursurile colțuroase, de care ziceați dumneavoastră, de fapt înseamnă un singur lucru, e zero emoție în spate, pentru că chiar nu le pasă de România. În afară de niște poze pe care și le fac la evenimente, când vine problema să rezolve cu adevărat toate situațiile astea cu care se confruntă și fermierii, și agricultorii, și medicii, și românii în general, acolo nu mai au niciun fel de energie”, a declarat Diana Buzoianu.

„Uite, mi-aș fi dorit, de exemplu, să nu existe niciun fel de poze în această zi, dar să fie, de exemplu, ziua asta ziua în care se găseau soluțiile pentru fermieri sau ziua în care se găseau soluțiile pentru antibiotice cu farmaciștii, sau ziua în care se găseau soluții să se deblocheze spitalele de construit în România, că poate de asta are nevoie România, nu de niște poze cu domnul Ciolacu, cu domnul Ciucă”, a adăugat deputata USR.

Ce a spus despre discursul lui Klaus Iohannis

„Domnul Iohannis discuta și spunea foarte arogant așa, cumva, că el speră că s-a ajuns la o maturitate a democrației. Eu sunt convinsă că s-a ajuns – maturitatea asta a democrației înseamnă că în 2024 românii nu vor mai vota aceleași promisiuni deșarte, nu vor mai avea încredere în oamenii care până acum i-au mințit”, a mai declarat Diana Buzoianu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`