Diana Buzoianu, despre Mircea Geoană: Orice ieșire îl va compromite, ori prin simpla lui acțiune, ori prin colaboratorii pe care îi are alături de el. Are de dat niște răspunsuri (VIDEO)

Diana Buzoianu, despre Mircea Geoană: Orice ieșire îl va compromite, ori prin simpla lui acțiune, ori prin colaboratorii pe care îi are alături de el. Are de dat niște răspunsuri (VIDEO)
Deputata USR Diana Buzoianu. Sursa foto: Diana Buzoianu / Facebook

Deputata USR Diana Buzoianu a vorbit despre controversele referitoare la Mircea Geoană, joi, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și s-a arătat de părere că acesta „are de dat niște răspunsuri”.

Discuția a pornit de la investigația ce arată o presupusă legătură între un fost șef de campanie de-ai lui Mircea Geoană și un om de afaceri rus care are legături cu Kremlinul, o situație adusă în atenția publică și prin declarațiile disidentului rus Mihail Hodorkovski.

Diana Buzoianu (USR), pe B1 TV, despre controversele referitoare la Mircea Geoană

„Orice ieșire a domnului Geoană și orice fel de acțiune care este urmărită din tot ce face domnul Geoană este o acțiune sau o ieșire care îl va compromite, ori prin simpla lui acțiune, ori prin colaboratorii pe care îi are alături de el. Acum, să vină revoltat cu totul că se face un întreg linșaj împotriva lui… Păi, mă scuzați, este un om un pic cam nervos, din punctul meu de vedere, care are de dat niște răspunsuri”, a declarat Diana Buzoianu.

„Când te angajezi că candidezi la cea mai înaltă funcție dintr-un stat, președintele statului, ce să vezi, vor veni oameni să îți pună și niște întrebări, unele stupide, dar altele cu un anumit fond. Aceste întrebări care sunt ridicate acum au totuși un oarecare fond, pentru că, așa cum ați spus și dumneavoastră, se bazează pe niște fapte”, a adăugat deputata USR.

„Eu aș mai adăuga, dacă domnul Geaonă vine și spune că el este linșat public, tocmai a ieșit o investigație jurnalistică, care spune fix contra, că domnul Geoană este practic beneficiarul direct al unor campanii murdare, practic, îndreptate împotriva doamnei Lasconi, pe un site pe care apar sponsorizări masive, de peste niște zeci de mii de lei, și împotriva lui Ciucă. Aici, de exemplu, domnul Geaonă n-a dat niciun răspuns. În schimb, este primul să acuze că are cineva un linșaj împotriva dumnealui, atenție, pe niște întrebări concrete, pe fapte”, a continuat ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:16 - Șeful Direcției Judecători din Inspecția Judiciară se pensionează după 15 ani în sistem, în loc de 25. Dimitriu (USR): Vina aparține în mare măsură și PSD-PNL, care au dat o astfel de legislație, care să permită judecătorilor să facă astfel de abuzuri (VIDEO)
19:02 - Orașul fără primar din România. Cine se ocupă de cetățeni
19:02 - Adrian Oros: România, adusă într-un marasm economic de guverne făcute parcă la mișto, la balul bobocilor la vreo privată / Este cel puțin indecent să te prostituezi oficial cu PSD și să faci ochi dulci partidelor de dreapta (VIDEO)
18:40 - Angajat IML, acuzat de luare de mită. Ce sume cerea bărbatul pentru falsificarea certificatelor medico-legale
18:34 - Crater uriaș pe un drum din Constanța. Oamenii și-au văzut moartea cu ochii
18:31 - PNL anunță un proiect de lege care vizează românii din diaspora: “Vor avea beneficii importante dacă revin în țară, potrivit unui proiect de lege depus la Senat”
18:20 - O ambulanță care transporta o femeie cu piciorul rupt a stat jumătate de oră la o benzinărie. A fost deschisă o anchetă
18:19 - Un liceu din București, evacuat de urgență! Mai mulți elevi au început să se simtă rău. Klaus Iohannis a susținut acolo ultimul discurs în calitate de președinte la începutul anului școlar
17:58 - Nicolae Ciucă, la Summitul RePatriot: Diaspora e parte din viitorul nostru – împreună putem face România mai puternică!
17:56 - Un tânăr din Prahova a murit, chiar în fața părinților săi. Cum a avut loc tragicul accident