Diana Buzoianu, despre legea candidaturii lui Iohannis: USR o va ataca la CCR dacă va trece prin Parlament / Inclusiv PSD s-a opus să pună proiectul pe ordinea de zi și să îl respingă (VIDEO)

Diana Buzoianu, despre legea candidaturii lui Iohannis: USR o va ataca la CCR dacă va trece prin Parlament / Inclusiv PSD s-a opus să pună proiectul pe ordinea de zi și să îl respingă (VIDEO)
Deputata USR Diana Buzoianu. Sursa foto: Diana Buzoianu / Facebook

Deputata USR Diana Buzoianu a anunțat, marți, pe B1 TV, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, că partidul din care face parte va ataca la Curtea Constituțională proiectul de lege care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare din 1 decembrie, dacă acesta va fi adoptat de Parlament.

Diana Buzoianu, pe B1 TV, despre legea candidaturii lui Iohannis: USR o va ataca la CCR dacă va trece prin Parlament

„Nici acum nu s-au certat pe nicio reformă, pe nicio lege, pe nicio chestie de substanță. S-au certat pentru o funcție, pentru un job dat unui om care a condus toată țara asta 10 ani de zile și nu a putut să lase nimic în urma a două mandate, de 10 ani de zile, că dacă ar fi vrut să aibă această putere ca să construiască ceva, credeți că ar fi fost pe undeva vreun scandal? E vorba de o lege dată cu dedicație, care oricum va fi atacă la CCR de noi, cei de la USR. Noi o vom ataca dacă va trece prin Parlament”, a declarat deputata USR.

„Noi le-am cerut inclusiv ieri, în Biroul permanent, la Senat, apropo, să respingă rapid, să o pună pe ordinea de zi, inclusiv PSD s-a opus să pună pe ordinea de zi acest proiect și să îl respingă, deci ei la televizor fac scandal, dar după aia, în realitate, se folosesc de scandalul acesta numai ca să obțină niște voturi. În realitate, vor vota și votează în continuare și sunt exact aceleași partid”, a adăugat Diana Buzoianu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:08 - Cele cinci beneficii ascunse ale cojilor de lămâie. În ce moduri pot fi folosite
22:03 - Kelemen Hunor, despre relația cu Viktor Orban: Este una corectă, bună. Dacă se schimbă ceva, vă anunț
22:02 - Patru români au furat 300.000 de lei de la mai multe supermarketuri din România, după ce au găsit o metodă inedită de a falsifica bonurile RetuRO
22:02 - Ludovic Orban: 100% va fi creștere de taxe la anul. PSD, de fapt, pregătește impozitul progresiv, care este o crimă împotriva economiei (VIDEO)
21:39 - Ludovic Orban: Iohannis nu vrea să se pensioneze și își dorește poziția de președinte al PNL și de premier într-o coaliție cu PSD. A făcut pact cu diavolul (VIDEO)
21:30 - România va fi lovită de ciclonul Ashley, în perioada în care Dunărea va avea debitul maxim. Se vor înregistra 100 de litri pe metrul pătrat în 48 de ore
21:25 - Radu Miruță (USR): Constituția spune foarte clar că președintele României este independent politic, nu face politică. Ce s-ar întâmpla în perioada asta de 3 luni? Am avea un președinte care ar candida la PNL, dar poate să spună că nu face politică? (VIDEO)
21:18 - Ludovic Orban: Iohannis, dacă vrea să candideze, să își dea demisia din funcția de Președinte. Sper că sunt ultimele zvârcoliri ale acestui zombie politic, care, în loc să servească poporul român, și-a făcut doar poftele personale (VIDEO)
21:13 - Ouăle din Ucraine se vând aproape instant în magazinele din România. Care este prețul pe care îl plătește un român pentru un singur cofraj
20:57 - Cum a reușit o femeie să slăbească 72 de kilograme în doar doi ani: „Am reușit să fac lucruri pe care le credeam dificile”