Diana Buzoianu: Coaliția a supraviețuit în ciuda tuturor drepturilor fundamentale încălcate pentru români. Pare că singurul lucru care ar putea să o zdruncine este calculul cinic pe voturi (VIDEO)

Diana Buzoianu: Coaliția a supraviețuit în ciuda tuturor drepturilor fundamentale încălcate pentru români. Pare că singurul lucru care ar putea să o zdruncine este calculul cinic pe voturi (VIDEO)
Deputata USR Diana Buzoianu. Sursa foto: Diana Buzoianu / Facebook

Deputata USR Diana Buzoianu a vorbit despre divergențele din coaliție cu privire la data alegerilor prezidențiale, duminică, la Special B1 cu Eli Roman, și s-a arătat de părere că un „calcul cinic pe voturi” pare a fi singurul lucru capabil „să zdruncine această coaliție”.

Diana Buzoianu (USR), pe B1 TV, despre tensiunile din coaliție pe data prezidențialelor

Întrebată cum se văd din opoziție aceste tensiuni din coaliție, deputata USR a spus: „Ca un element de foarte mare neseriozitate, normal (…). Nu s-a rupt coaliția când au crescut taxele și toată lumea fierbea, toată România fierbea. Nu s-a rupt coaliția când au dat faliment un număr record de firme anul acesta”.

„Nu s-a rupt coaliția când suntem în a cincea lună consecutivă cu cea mai mare rată a inflației, când am avut spitale care nu puteau să își plătească serviciile de bază, să presteze servicii, când au ieșit profesorii în stradă să își ceară salariile mărite și s-au trezit după aia că promisiunile pe care le-au primit nu mai sunt îndeplinite. Deci coaliția asta pare că a supraviețuit în ciuda tuturor drepturilor fundamentale încălcate pentru oameni, pentru români”, a continuat Diana Buzoianu.

„Pare că singurul lucru care ar putea să zdruncine această coaliție este calculul cinic pe voturi, ceea ce ar trebui să dea de înțeles și de gândit oamenilor (…). Noi suntem însă pregătiți pentru aceste campanii, tocmai ne-am lansat candidatul în cursa prezidențială și doamna Elena Lasconi va intra în turul 2”, a mai spus deputata USR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`