Destinații de vacanță mai puțin cunoscute lângă București

Destinații de vacanță mai puțin cunoscute lângă București
Facebook/Parc de Aventura Comana

Cei care nu doresc să ajungă la mare sau la munte în sezonul vacanțelor de vară au la dispoziție mai puțin cunoscutele zone turistice din jurul Capitalei. Acestea atrag săptămânal sute de familii.

Destinații de vacanță mai puțin cunoscute

O opțiune este Parcul Comana, o gură de rai aflată la doar 30 km de București. Turiștii au la dispozitie un întreg parc de aventură cu trasee de diferite dificultăți, scrie stirileprotv.ro.

Pentru adulții în căutare de senzații tari există inclusiv o tiroliană la mare înălțime care traversează întregul lac. O tură costă 10 lei.

Iubitorii de senzații tari pot încerca inclusiv salturi cu parapanta. O noapte de cazare la un hotel de aici pornește de la 50 de euro pe noapte de persoană.

Un alt colț de rai găsiți tot în județul Giugiu, în Ogrezeni. Un resort întins pe trei hectare de verdeață, cu 13 bungalow-uri și o grădină plină de flori și păuni care se arată în toată splendoarea. Prețurile pornesc de la 95 de euro de persoană pe noapte.

La doar 70 de km de București, la Chițorani, lângă Ploiești, găsim un conac tradițional cu 16 bungalouri realizate manual de artizani, piscină și vițe de vie ce pot fi explorate de turiști. Aici, o cameră dintr-un bungalow începe de la 1.100 lei pe noapte.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`