Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu a demisionat din partid şi din Parlament: Am fost scos de pe listele pentru parlamentare fără nicio explicație

Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu a demisionat din partid şi din Parlament: Am fost scos de pe listele pentru parlamentare fără nicio explicație

Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu se declară nemulțumit de faptul că nu a fost inclus pe listele cu candidaţii formaţiunii pentru alegerile parlamentare, astfel că a hotărât să demisioneze din partid și din Parlament.

Surupăceanu a declarat luni că a luat hotărârea de a nu mai candida pentru un nou mandat în această toamnă nici ca independent şi nici din partea altei formaţiuni politice.

„Demisia mea este legată de modul în care am fost scos de pe liste, prin încălcarea unei decizii a BPN am fost scos fără nicio explicație privind activitatea mea . Dacă nu mai au nevoie de mine, am decis că e mai bine să mă retrag după 15 ani din PSD, cu regret și un gust amar privind modul în care am fost tratat. Am demisionat și din Parlament, pentru că așa e corect. Nu intenționez să mă înscriu în alt partid, am fost sunat de reprezentanții mai multor partide, dar am declinat ofertele. Nu vânez oportunități sau funcții, eu voiam să candidez din partea PSD”, a declarat politicianul pentru B1 TV.

Având în vedere că cel care va candida în locul său este un om de afaceri din Târgu-Jiu, Surupăceanu susține că banii l-au propulsat pe acesta, în aceeași situație, în opinia sa, fiind și Gigi Becali, care a fuzionat cu PNL pentru alegerile din iarnă.

„Cred că au contat banii, am văzut că ei conteazaă acum, dacă vrei să faci poltiică. Eu nu am mulți bani, în consecință, nu mai sunt bun de politică”, a mai spus Surupăceanu.

Mugurel Surupăceanu a fost ales deputat de Gorj pe Colegiul 2 în noiembrie 2008, iar la scurt timp după aceea a fost trimis în judecată de DNA pentru că ar fi vândut fostului Complex Energetic Turceni un utilaj defect la un preţ supraevaluat. Procesul respectiv se judecă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, până în prezent nefiind pronunţat dat un verdict.

PSD Gorj a decis ca pe Colegiul 2, zona Novaci Târgu Cărbuneşti, să-l susţină pe Mihai Weber, consilier municipal la Târgu Jiu şi om de afaceri, neimplicat în politică până anul acesta.

Surupăceanu a demisionat din PSD

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei