Deputatul PNL Octavian Bot, despre liderii liberali din Bihor: „Ţărani”, „idioţi”, „ciumeţilor, adio şi n-am cuvinte”

Publicat: 14 12. 2012, 17:14
Foto: informatiadebihor.ro

Proaspăt ales deputat de Bucureşti, fostul deputat bihorean al PDL Octavian Bot, trecut la PNL la începutul acestui an, a publicat, vineri, într-un cotidian local din Oradea, un text în care îi etichetează pe liderii şi membrii PNL Bihor care i-au refuzat o candidatură în Oradea drept „proşti”, „ciumeţi” şi „slugi”, relatează Mediafax.

Textul se intitulează „Perdantul şi Popa prostu”, iar Octavian Bot, politician trecut prin nouă partide, se adresează liderilor şi membrilor PNL Bihor, despre care spune că nu sunt liberali autentici, că nu au cultură generală şi nici cultură politică.

„S-au spus multe despre mine, bune şi rele, de-a lungul unei cariere politice care durează de peste 20 de ani. Două lucruri însă nu a îndrăznit nimeni să spună: că aş fi un perdant sau un prost. Eu sunt liberal prin cunoştinţe şi convingeri, iar ei se numesc liberali doar pentru că fac parte dintr-un partid cu acest nume. Este o mare diferenţă şi din acest punct de vedere înţeleg de ce îi deranjam. Ei se simt în largul lor în prezenţa celor care îi înconjoară în conducerea filialei, marionete în mâinile lui Popa şi Bolojan”, spune Bot.

În finalul scrisorii deschise, Octavian Bot îşi exprimă satisfacţia că a câştigat la Bucureşti un al patrulea mandat de deputat, cu un scor de 61,49 la sută.

„Cred că nu este mai puţin onorant să fii deputat de Bucureşti, decât să fii deputat de Pomezeu-Beiuş. Ciumeţilor, adio şi n-am cuvinte!”, încheie Bot.